AMERIKANCI SU REKLI: Ovo su najpouzdaniji automobili u SAD

AMERIKANCI SU REKLI: Ovo su najpouzdaniji automobili u SAD

ISTRAŽIVANjE o najpouzdanijim automobilima u SAD, koje je obavila neprofitna organizacija potrošaca posvećena testiranju proizvoda, Konzjumer riports pokazalo je da se na prvom mestu po pouzdanosti nalaze Leksus i Tojota, dok su na začelju te liste od 30 proizvođača vozila Mecedes i Krajsler.

19. 07. 2024. u 23:08

PRODUKTNA BERZA: Najviše se trgovalo kukuruzom

PRODUKTNA BERZA: Najviše se trgovalo kukuruzom

TOKOM ove nedelje promet na Produktnoj berzi opao je za 24,31 odsto u odnosu na prethodnu sedmicu, prometovano je 2.675 tona robe, vredne 68,42 miliona dinara, navodi se u nedeljnom izveštaju ove berze i dodaje da se nakon dve sedmice u kojima je pšenica bila dominantna kultura u trgovanju, ponovo najviše trgovalo kukuruzom.

19. 07. 2024. u 15:23

NAJBOLJA BANKA U SRBIJI I OVE GODINE: Banca Intesa ponela tri Euromoney priznanja u 2024. godini

NAJBOLJA BANKA U SRBIJI I OVE GODINE: Banca Intesa ponela tri Euromoney priznanja u 2024. godini

Banca Intesa, članica internacionalne bankarske grupacije Intesa Sanpaolo, osvojila je tri priznanja međunarodnog finansijskog časopisa Euromoney u 2024. godini. Pored nagrade za najbolju banku u Srbiji, koju je dobila već osmi put, Banca Intesa je ove godine ponela i priznanja za najbolju banku za poslovanje sa privredom, kao i najbolju banku na planu primene ESG standarda.

19. 07. 2024. u 15:03

SPAS OD TROPSKIH TEMPERATURA: Novosti istražuju - koliko košta da se rashladite na bazenima širom Srbije

SPAS OD TROPSKIH TEMPERATURA: "Novosti" istražuju - koliko košta da se rashladite na bazenima širom Srbije

ONI koji će tokom leta odmor provesti u Srbiji umesto na nekoj od morskih destinacija, imaće gde da se rashlade i razonode u vrelim danima. Osim na jezerima širom zemlje ili u banjama, gradski bazeni takođe nude osveženje. Međutim, za svaki užitak, treba napuniti novčanik. Jer, osim za ulaznice, novac je potrebno izdvojiti za ležaljke, suncobran, poneko piće ili obrok. Tako, bez nekoliko hiljada dinara skoro je nemoguće provesti dan. Ko se odluči za nešto intimniju varijantu, privatna kupališta takođe su otvorili vrata posetiocima.

19. 07. 2024. u 13:43