JA SAM IMAO TRI GODINE KAD JE MILO UŠAO U POLITIKU, DOSTA JE Milatović poručio - Crna Gora postoji i bez Đukanovića

"JA SAM IMAO TRI GODINE KAD JE MILO UŠAO U POLITIKU, DOSTA JE" Milatović poručio - Crna Gora postoji i bez Đukanovića

KANDIDAT za predsednika Crne Gore pokreta Evropa sad Jakov Milatović, koji je ušao u drugi krug izbora u kojem će odmeriti snage sa aktuelnim predsednikom Milom Đukanovićem rekao je da se zalaže za najbolje moguće odnose sa Srbijom i sa svim ostalim državama Zapadnog Balkana jer smatra da su regionalne integracije temelj evropskih integracija.

21. 03. 2023. u 16:13

PREPOROD NA SUNCE: Nikšićka Železara uz solarnu energiju planira dva miliona prihoda

PREPOROD NA SUNCE: Nikšićka Železara uz solarnu energiju planira dva miliona prihoda

NA krovu nekadašnjeg pogona Vučionice u nikšićkoj Železari do juna će biti instalirani prvi megavati solarne energije, saopštili su iz menadžmenta nove kompanije EPCG-Železara Nikšić. Planirano je da se u krugu fabrike u prvoj godini postavi elektrana od deset megavati, ali i da se uporedo radi i na razvijanju proizvodnje metalnih konstrukcija. Trenutno oko dvesta radnika sređuje fabrički krug.

21. 03. 2023. u 11:48

MILATOVIĆ: Pobediću Mila

MILATOVIĆ: Pobediću Mila

PREDSEDNIČKI kandidat Pokreta Evropa sad Jakov Milatović kazao je da je predsednički kandidat Demokratske partije socijalista Milo Đukanović u prvom krugu predsedničkih izbora "dostigao maksimum " i da je ubeđen da će u drugom krugu odnijeti veliku zajedničku pobedu.

20. 03. 2023. u 19:50