Dnevni horoskop za 25. 09. 2023.

Ovan

21. 3. - 20. 4.

Prelazak Meseca preko Vodolije donosi vam susret sa nekim ko radi u medijima, velikoj organizaciji ili sa strancima. Trigon sa vašim vladaocem Marsom, čini vas spremnim da pristupite realizaciji projekta o kome odavno maštate. Oprez za volanom.

Bik

21. 4. - 21. 5.

Sa Mesecom u astrološkoj kući karijere i Jupiterom i Uranom, simbolima prosperiteta i budućnosti, u vašem znaku, biće vam teško da se odlučite između dve podjedanko zanimljie ponude. Opozicija sa vašim vladaocem Venerom donosi vam susret sa Lavom.

Blizanci

22. 5. - 21. 6.

Izazovni aspekti između vašeg vladaoca Merkura i Meseca, čine vas nervoznim i subjektivnim, zbog čega možete da donesete pogrešnu odluku. Pozicija Venere, planete ljubavi, nagoveštava susret sa jednom Vagom na kraćem putu ili nekom predavanju.

Rak

22. 6. - 22. 7.

Vaš vladalac Mesec prelazi preko osmog astrološkog polja, što vam donosi uvećanje prihoda, ali i vanredne troškove. Izazovan aspekt sa Merkurom, simbolom logike, opominje na oprez prilikom potpisivanja ugovora. Moguć strastveni susret sa Škorpijom.

Lav

22. 7. - 23. 8.

Mesec u sedmoj astrološkoj kući pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Suncem, donoseći vam profesionalnu i finansisjku satisfakciju. Moguće odlaganje poslovnog aranžmana sa strancima. Aspekti Venere u vašem znaku opominju da pripazite na troškove.

Devica

24. 8. - 23. 9.

Prelazak Meseca čini vas nervoznijim i nestrpljivijim nego inače, ali vam donosi šanse da neke svoje ideje i zamisli realizujete i tako zaradite. Imate podršku jednog Bika i Jarca. Trigon sa Marsom, donosi vam susret s nekim preko prijatelja.

Vaga

24. 9. - 23. 10.

Aspekti vašeg vladaoca Venere, simbola ljubavi i posla, donosi vam podršku osoba na položaju. Izbegavajte nepotrebne troškove. Ulazak Meseca u astrološku kuću ljubavi i radosti, pod uticajem Marsa iz vašeg znaka, donosi vam susret sa Blizancima.

Škorpija

24. 10. - 22. 11.

Tranzit Meseca preko astrološkog polja privatnog života, čini vas nervoznim, što se odražava na odnos sa partnerom i članovima porodice. U popodnevnim satima trebalo bi da izbegavate rasprave sa autoritetima. Potreban vam je odmor.

Strelac

23. 11. - 21. 12.

Prija vam prelazak Meseca preko Vodolije, jer ćete se lakše i brže sporazumeti sa saradnicima i poslovnim partnerima. Imate podršku Vodolije. Ipak, budite oprezni prilikom sklapanja potpisivanja ugovora. Jedna Škorpija intenzivno misli na vas.

Jarac

21. 12. - 21. 1.

Prelazak Meseca preko astrološke kuće posla, podstiče vašu ambiciju, kada se radi o aranžmanu sa osobama koje žive u drugom gradu. Vaš vladalac Saturn u inkonjunkciji sa Suncem, čini vas spremnim da se prilagodite novoj situaciji na poslu.

Vodolija

21. 1. - 19. 2.

Sa Mesecom u astrološkom polju ličnosti, subjektivno reagujete u situaciji kada se očekuje da pokažete toleranciju u komunikaciji sa saradnicima. Dobar aspekt sa vašim vladaocem Uranom, donosi povoljan ishod dogovora o kupoprodaji nekretnina.

Ribe

20. 2. - 20. 3.

Vaš suvladalac Jupiter u kvadratu sa Mesecom u polju intuicije ali i prepreka, opominje da dva puta razmislite pre nego što nešto odlučite. Napeti aspekti Saturna, planete ograničenja u vašem znaku, na vas deluju iritantno.