DOBIJENA DOZVOLA, ČEKA SE NOVAC: Završen projekat za izgradnju fiskulturne sale u Gimnaziji Patrijar Pavle

DOBIJENA DOZVOLA, ČEKA SE NOVAC: Završen projekat za izgradnju fiskulturne sale u Gimnaziji "Patrijar Pavle"

U SKLOPU Gimnazije "Patrijarh Pavle" konačno bi trebalo da bude izgrađena fiskulturna sala. Projekat je završen, dobijena je građevinska dozvola, ostaje samo da se obezbedi novac za gradnju iz gradske kase. Procene govore da je potrebno najmanje milion evra. Poznato je, inače, da generacije đaka ove prestoničke škole decenijama nastavu fizičkog vaspitanja pohađaju na raznim mestima, a trenutno na tri adrese.

06. 12. 2023. u 11:31

RODITELJI STRADALE DECE U RIBNIKARU: Šapić nas je posetio, poneo se ljudski

RODITELJI STRADALE DECE U RIBNIKARU: Šapić nas je posetio, poneo se ljudski

RODITELjI dece nastradale u masakru u OŠ “Vladislav Ribnikar” 3. maja danas su, povodom izjave predsednika privremenog organa grada Beograda Aleksandra Šapića da nije želeo da se o njegovoj poseti porodicama posle tragedije priča, niti da tu nesreću koristi u lične promotivne svrhe, potvrdili Tanjugu da ih je gradonačelnik lično posetio u najtežim trenucima, da se poneo nenametljivo i ljudski.

05. 12. 2023. u 17:42

POSADILI 40 STABALA: Akcija Za zeleniji Savski venac

POSADILI 40 STABALA: Akcija "Za zeleniji Savski venac"

U okviru akcije „Za zeleniji Savski venac" predsednik opštine Miloš Vidović i opštinsko rukovodstvo zajedno sa mališanima posadili su danas više od 40 stabala drveća na zelenoj površini vrtića "Carica Milica", „Princeza Olivera", „Venčić" i „Anđelak". Ulepšan je i unutarblokovski prostor između zgrada u Ulici Birčaninova broj 16.

05. 12. 2023. u 15:26

ŠAPIĆ: Mali metro menja saobraćajnu arhitekturu grada

ŠAPIĆ: "Mali metro" menja saobraćajnu arhitekturu grada

Predsednik Privremenog organa Aleksandar Šapić izjavio je danas da je Vlada Republike Srbije potpisala ugovor za izgradnju tunela od Bulevara despota Stefana do Ekonomskog fakulteta, koji zajedno sa Novim savskim mostom čini najvažniji saobraćajni projekat čijim završetkom Beograd više neće biti isti grad.

05. 12. 2023. u 12:55

TRENERKI ZALUPILI VRATA: Savet roditelja i Đački parlament 13. beogradske gimnazije prihvatili predlog direktora

TRENERKI ZALUPILI VRATA: Savet roditelja i Đački parlament 13. beogradske gimnazije prihvatili predlog direktora

U TRINAESTOJ beogradskoj gimnaziji je zaživeo "dres kod". Posle saglasnosti Saveta roditelja i Učeničkog parlamenta, novi stajling je postao deo pravila koja se moraju poštovati u ovoj školi. Posle dve opomene učeniku da je došao neprikladno obučen u školu, za treće kršenje pravila sledi - ukor. Ipak, nijednom učeniku do sada nije izrečena najstroža kazna.

05. 12. 2023. u 10:23

DEO RESNIKA BEZ VODE: Sutra radovi u Rakovici

DEO RESNIKA BEZ VODE: Sutra radovi u Rakovici

ZBOG radova "EPS Distribucija" Beograd i prekida u snabdevanju električnom energijom više objekata beogradskog vodovodnog sistema na teritoriji opštine Rakovica, sutra od 8.30 do 15 časova, bez vode će ostati potrošači u pojedinim ulicama u Resniku.

04. 12. 2023. u 21:30