SUTRA SPISAK PENZIONERA KOJI SU DOBILI BANJU: Pravo na oporavak o trošku Fonda PIO imaju korisnici penzija do 39.850 dinara

Novosti online

29. 02. 2024. u 11:15

RANG-LISTA penzionera koji ispunjavaju uslove za odlazak na besplatnu banjsku rehabilitaciju objavljuje se sutra, a prigovori se mogu podneti nadležnoj komisiji u roku od pet radnih dana, dakle od 4. do 8. marta.

СУТРА СПИСАК ПЕНЗИОНЕРА КОЈИ СУ ДОБИЛИ БАЊУ: Право на опоравак о трошку Фонда ПИО имају корисници пензија до 39.850 динара

Foto: N. Živanović

Kako je ranije navedeno iz Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO), komisija je dužna da u roku od pet dana razmotri podnete prigovore, obavesti njihove podnosioce i utvrdi konačnu rang-listu penzionera koji su ostvarili pravo na oporavak.

U skladu s tim, konačna rang-lista će biti objavljena 14. marta, nakon čega će uslediti i prvi pozivi korisnicima za upućivanje na oporavak.

Pravo na banjski oporavak o trošku Fonda PIO, u trajanju od 10 dana, imaju korisnici starosnih, prevremenih starosnih, invalidskih i porodičnih penzija sa primanjima do 39.850 dinara.

BONUS VIDEO: PREDSTAVNICI LISTE ALEKSANDAR VUČIĆ U KULI: Deki Tomašević igra kolo sa penzionerima

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo