PENDAROVSKI RAZOČARAN NAKON PRVOG KRUGA IZBORA: Rezultati nisu onakvi kakve smo očekivali, sutra je novi dan...

Novosti online

25. 04. 2024. u 00:20

POSLE prvog kruga predsedničkih izbora u Severnoj Makedoniji, oglasio se kandidat za predsednika iz SDSM-a Stevo Pendarovski.

ПЕНДАРОВСКИ РАЗОЧАРАН НАКОН ПРВОГ КРУГА ИЗБОРА: Резултати нису онакви какве смо очекивали, сутра је нови дан...

Foto: Kabinet predsednika RSM

- Opšta ocena prvog kruga predsedničkih izbora, barem s moje tačke gledišta, jeste da rezultati nisu onakvi kakve smo očekivali. Brojke se još kreću i računaju. Koliko ja znam, razlika će verovatno biti negde oko 130.000 glasova, možda i malo više. Očekivali smo manju razliku. Ali sutra je novi dan. Počinjemo sa sastancima sa građanima kao i do sada. Počinjemo, praktično, od nule - rekao je Pendarovski.

On kaže da su glasovi podeljeni na više strana jer je bilo više kandidata.

- Do drugog izbornog kruga ima praznika i neradnih dana, ali to za nas neće važiti. Nastavljamo da promovišemo koncept u koji verujemo i uveren sam da ćemo na kraju izaći sa većinskom podrškom građana Severne Makedonije za taj koncept - rekao je Pendarovski.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo