HEROJI PODVIŽNIČKOG NARODA: Dario Vraneš, predsednik opštine Pljevlja o "Najplemenitijem podvigu godine"

S.V.

04. 04. 2024. u 07:30

- SAMO podvižnički narod može da ima heroje kao ove koji su danas ovde prikazani - kazao je juče, na svečanosti u Starom dvoru, predsednik Opštine Pljevlja Dario Vraneš.

ХЕРОЈИ ПОДВИЖНИЧКОГ НАРОДА: Дарио Вранеш, председник општине Пљевља о Најплеменитијем подвигу године

D.MILOVANOVIĆ, N.SKENDERIJA

- Svaki heroj je heroj na svoj način, ne znam koga bih izdvojio. Priča o svakom od njih je zaustavljala dah. Poseban utisak mi je ostavila priča o dečaku koji se utopio dok je spasavao svog druga. Ovakve akcije su nam izuzetno bitne, pogotovo kada vidimo u kakvom se stanju svet nalazi, mi treba da promovišemo ove heroje iz svakodnevnog života. Imamo na desetine primera oko sebe, svaki dan imamo ovako hrabrih ljudi i ne smemo dozvoliti da se o njihovim plemenitim podvizima ćuti, nego treba da promovišemo humanost, dobrotu i čovekoljublje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo