BORBA ZA PLEJ-OF ULAZI U ZAVRŠNICU: Emen i Helmond u direktnom okršaju za devetu poziciju

O. M.

29. 04. 2024. u 10:51

EMEN i Helmond zatvaraju 36. kolo holandske druge lige. Obe ekipe nadaju se da će u naredne tri utakmice izboriti plasman u doigravanje za Erediviziju.

БОРБА ЗА ПЛЕЈ-ОФ УЛАЗИ У ЗАВРШНИЦУ: Емен и Хелмонд у директном окршају за девету позицију

Foto: Profimedia

Emen je trenutno deseti sa 48 bodova, jednim više od 11. Helmonda. pošto osmo mesto, poslednje koje vodi u doigravanje trenutno zauzimaju omladinci AZ Alkmara koji ne mogu u Erediviziju, cilj je dočepati se devete pozicije, a na njoj je trenutno Mastriht sa dva boda više od Emena.

Emen je u prošlom kolu pobedio Telstar u gostima i time prekinuo mini-seriju od tri poraza. Ova ekipa je prilično neubedljiva kod kuće gde ima osam pobeda i sedam poraza, uz dva remija. 

Helmond je vezao dve pobede, a takođe je u nizu od šest utakmica koje su došle u igru "NG" odnosno bar jedna ekipa nije se upisivala u strelce.

Poslednje dve utakmice u kojima su se sastajali Emen i Helmond završavale su se pobedom ekipe koja je u tom meču gostovala, oba puta je bilo 2:1.

NAŠ TIP: NG (kvota 2,10)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost