''CVET ŠANGAJA'' JE SJAJNO OTVORIO SEZONU: Lider ne zna za poraz nakon uvodnih osam kola

V.M.

01. 05. 2024. u 08:45

U okviru devetog kola kineske Superlige, Šangaj Šenhua će dočekati Cangdžou (14:00).

ЦВЕТ ШАНГАЈА ЈЕ СЈАЈНО ОТВОРИО СЕЗОНУ: Лидер не зна за пораз након уводних осам кола

Foto: Profimedia

Domaćin je silovito otvorio sezonu, ne zna za poraz u uvodnih osam kola i sa dvadeset osvojenih poena se nalazi na vrhu tabele Superlige.

Ostvario je šest pobeda do sada pored kojih je odigrao i dva remija, a jedan od njih smo videli u prošlom kolu kada je u gradskom derbiju podelio plen sa braniocom titule, Šangaj portom (1:1).

Ono što je posebno impresivno kod Šenhue je njena gol-razlika, 17:4, tako da pored jednog od najefikasnijih napada ima i najbolju odbranu lige.

Sa druge strane, gosti su isto veoma dobro otvorili prvenstvo, sakupili su 13 bodova u prvih šest kola, ali nakon toga su doživeli uzastopne poraze od Šandonga i Henana, tako da su pali na šesto mesto na tabeli.

Za Cangdžou se može reći da igra veoma otvoren, napadački fudbal, postgili su 14 i primili 15 pogodaka do sada i jedino se na Šandogovom mečevima više puta tresla mrežu (31) u uvodnih osam kola Superlige.

Iako su susret današnjih rivala u skorijoj istoriji uglavnom bili tvrdi, ne verujemo da će to biti slučaj zbog fudbala kakav gaje gosti, a uz to bi dodali i duplu šansu na razigranog domaćina na čijim utakmicama kod kuće ove sezone u proseku padaju tačno tri gola.

NAŠ TIP: 1X&|1+&||1+ (kvota 1,52)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao