''KANARINCI'' BRANE GOL PREDNOSTI KOJI SU ZARADILI U PRESTONICI: Ukoliko danas ne izgube naći će se u prvom finalu kupa još od 2019. godine

V.M.

01. 05. 2024. u 10:20

U revanš utakmici polufinala Kupa Bugarske, Botev će u Plovdivu braniti gol prednosti koji je zaradio protiv CSKA u Sofiji pre dve nedelje. Meč se igra na stadionu ''Hristo Botev'' i počinje u 17:45.

КАНАРИНЦИ БРАНЕ ГОЛ ПРЕДНОСТИ КОЈИ СУ ЗАРАДИЛИ У ПРЕСТОНИЦИ: Уколико данас не изгубе наћи ће се у првом финалу купа још од 2019. године

Foto: Profimedia

Na prvom susretu ovih timova viđena je veoma borbena utakmica, oba tima su zaradila po crveni karton, a jedini gol na susretu postigao je Emanuel u 46. minutu što je bilo dovoljno za veliko iznenađenje u prestonici.

Sve što je Botevu preostalo sada je da odbrani tu prednost pred svojim navijačima što će biti veoma težak zadatak, a ako uspe u tome naći će se u prvom finalu još od 2019. kada ga je u njemu bolja od njega bio gradski rival, Lokomotiva.

Nakon toga meča, obe ekipe su odigrale po dva susreta u domaćem prvenstvu. CSKA je slavio na oba, ali ni to mu nije pomogolo da se približi Ludogorecu koji mu beži devet bodova i gotovo je sigurno da će ''luda šuma'' osvojiti novu titulu, 13. zaredom.

Što se tiče ''kanarinaca'' oni se nalaze u grupi ekipa koje se bore za mesto koje vodi u plej-of za Ligu konferencija i trenutno su osmi na tabeli, ali su izjendačeni sa sedmoplasiranom CSKA Sofijom 1948 i vodiće veliku bitko za to mesto do kraja prvenstva.

Posle prvog meča polufinala kupa savladali su gradskog rivala Lokomotivu sa 4:0, a zatim je usledio poraz od Slavije (0:1).

Pored pobede ekipe iz Plovdiva u kupu, Botev i CSKA su odigrali dva meča u prvenstvu koja su priprala ''armiji'', 2:1 i 4:0.

Danas očekujemo još jednu veoma borbenu utakmicu na stadionu ''Hristo Botev'', ne verujemo da će biti puno golova, a blagu prednost bi dali gostima iz prestonice koji su realno gledano kvaliteteniji tim i teško će dva puta izgubiti od ''kanarinaca'' u periodu od 14 dana.

NAŠ TIP: X2&0-3 (kvota 1,62)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)