PROŠLI MEČ JE ISKLJUČEN: Vreme je da se krilni centar iskupi pred svojim navijačima

V.M.

30. 04. 2024. u 13:17

JOŠ jedan naš večerašnji izbor je Bobi Portis čiji Milvoki baksi dočekuju Indijanu od koje gube sa 1:3 u četvrtfinalu Istočne konferencije (3:30).

ПРОШЛИ МЕЧ ЈЕ ИСКЉУЧЕН: Време је да се крилни центар искупи пред својим навијачима

Foto: Profimedia

Milvoki baksi su imali dosta turbulentnu regularnu sezonu, a problemi su se samo nastavili plej-ofu. Kao da nije bilo dovoljno što se Janis povredio, pa su nakon uvodna dva meča ostali bez Lilarda, a sada je pod upitnikom i Kris Midlton.

Ne zna se da li će iko od njih večeras nastupiti, ali po pisanjima američkih medija najbliži da to učini je Midlton, dok su za pomenute superzvede Baksa šanse veoma male.

Kako je to slučaj, jedan od igrača koji će morati da preuzme ključnu poentersku ulogu uz Midltona je Bobi Portis. Krilni centar je poznat kao igrač koji redovno ulazi sa klupe i postiže dosta koševa, ali sada će to morati da uradi od prvog minuta.

Prošli meč je dobro započeo, solidno je otvorio prvu četvrtinu sa četiri poena i tri skoka, ali ''pokačio'' se sa Nembhartom iz Indijane, došlo je do koškanja između igrača i na kraju je deblji kraj izvukao Portis koji je isključen.

Večeras to sebi jednostavno ne sme dozvoliti jer dosta toga zavisi od njega kada nema Lilarda i Janisa, što se i videlo na uvodna tri meča u kojima je redovno beležio dabl-dabl.

Portis je poznat kao neko ko daje sve od sebe, voljen je od strane publike i često pruža dosta bolje partije kod kuće nego na strani.

Očekujemo da večeras odigra dobru utakmicu i verujemo da će prebaciti zadatu granicu poena.

NAŠ TIP: +20,5 (kvota 1,82)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!