BEOGRADSKI I LOKALNI IZBORI 2. JUNA: Prihvaćen predlog opozicije (VIDEO)

Novosti online

18. 04. 2024. u 12:14

PREDSEDNICA Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je odlučila da prihvati zahteve opozicije okupljene oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i da svi preostali lokalni izbori i beogradski izbori budu održani 2. juna.

БЕОГРАДСКИ И ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ 2. ЈУНА: Прихваћен предлог опозиције (ВИДЕО)

Foto: J. M.

Ona je rekla da će lokalne izbore raspisati u nedelju.

Na konferenciji za medije u Skupštini Srbije, Brnabićeva je rekla da će to zahtevati izmenu Zakona o lokalnim samoupravama člana 35 i da je važno da se to uradi što pre. Brnabićeva je rekla da je tu odluku donela u konsultacijama sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

- Moja molba je da to završimo danas po podne, očekujem da taj predlog za izmenu zakona potpiše najveći broj poslanika, da sa tim predlogom idemo zajedno i pokažemo jedinstvo u teškim trenucima za sve naše građane. Nakon toga u subotu da budemo u plenumu i s obzirom na to da nema rasprave o ovome, da u subotu usvojimo zakon i da u nedelju raspišemo sve lokalne izbore - rekla je Ana Brnabić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo