VUČIĆ: Imaćemo leteći taksi, nadam se prvi u Evropi! A neki nek se smeju i dalje

Novosti online

01. 05. 2024. u 11:09

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Srbije tokom obilaska prostora gde će biti Ekspo 2027 najavio je da ćemo imati leteće taksije.

ВУЧИЋ: Имаћемо летећи такси, надам се први у Европи! А неки нек се смеју и даље

Foto: Tanjug

- Razgovaramo sa pet kompanija o letećim automobilima. Biću ponosan što će Siniša moći da leti, on voli da leti. To je strašan simbol za Srbiju - kaže Vučić i dodaje:

- Imaćemo leteći taksi. U Kini je već napravljeno, a imaćemo i mi. Radimo sa nekoliko kineskih i evropskih kompanija. Gledaćemo da imamo prvi u Evropi. Ako bude loš rezultat bićemo drugi, ali radićemod a budemo prvi. A do 2027. svakako. A nek mi se smeju i dalje - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (29)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima