УОБИЧАЈЕНО питање свих оних који одлуче да пазе на своју исхрану јесте то да ли и колико чоколаде могу да поједу на дневном нивоу, а да им то не наруши здравље. Дијетичарке Сузи Бурел и Леане Вард откривају како да једете чоколаду а да у исто време створите осећај ситости са једном до две коцкице чоколаде.
ОКО два одсто људи има прозопагнозију, познату и као "слепило за лица" - неуролошки поремећај који онемогућава препознавање људи по њиховом лицу, а понекад отежава и препознавање сопственог одраза у огледалу.
НАПИЦИ са наном феноменално освежавају и садрже витамине и минерале који су организму потребни, али треба имати у виду да они нису препоручљиви свима и у свим ситуацијама, мишљења је руски биотехнолог.
ГЕНЕТИКА игра значајну улогу у појави синдрома хроничног умора, стања које је дуго било занемарено и недовољно истражено. Идентификовано је више гена који повећавају ризик од развоја овог синдрома, што би могло отворити пут ка бољем разумевању, дијагностици и терапији.
Bara
03.08.2021. 23:11
Čokolada se jede u društvu,barem u Srbiji.