ПОЉСКА ПИЛЕЋА СУПА СА КИСЕЛИМ КРАСТАВЦИМА: Здраво и окрепљујуће јело током зимских месеци (ВИДЕО)

ПОЉСКА ПИЛЕЋА СУПА СА КИСЕЛИМ КРАСТАВЦИМА: Здраво и окрепљујуће јело током зимских месеци (ВИДЕО)

Пилећа супа је јело које многе подсећа на детињство и недељни ручак са породицом. Сада испробајте обогаћену верзију са киселим краставчићима.

10. 02. 2025. у 14:00Јована Васић

ЧОРБА ОД ОВСЕНИХ ПАХУЉИЦА: Спас је за црева и желудац, а много је укуснија од каше

ЧОРБА ОД ОВСЕНИХ ПАХУЉИЦА: Спас је за црева и желудац, а много је укуснија од каше

Нутриционисти саветују да се у исхрану укључи овас јер спада у 20 најздравијих намирница. Богат је витаминима Б групе и минералима. Врло је лековит и препоручује се онима који имају проблема са холестеролом и желуцем, осетљива црева, висок крвни притисак и хормонски дисбаланс.

23. 01. 2025. у 13:00Новости онлине

ЧОРБА ОД ТРИ ВРСТЕ ЛУКА: Изузетно окрепљујућа и лака за припрему (ВИДЕО)

ЧОРБА ОД ТРИ ВРСТЕ ЛУКА: Изузетно окрепљујућа и лака за припрему (ВИДЕО)

После празника и тешке хране време је да опоравите организам. Направите изузетно здраву и окрепљујућу чорбу од 3 врсте лука. Ова преукусна чорба помоћи ће вам да се очистите од токсина, као и да ојачате имунитет. Припрема је једноставна и не захтева пуно времена.

20. 01. 2025. у 11:00Новости онлине

САВРШЕНА САЛАТА ЗА СЛАВУ: Одлично се слаже уз главно јело, а уштедеће вам доста времена

САВРШЕНА САЛАТА ЗА СЛАВУ: Одлично се слаже уз главно јело, а уштедеће вам доста времена

Ове године за славу пробајте мало другачији рецепт за купус салату. Ова салата, чији је главни састојак купус одлично иде уз печење. Можете је направити за славу, али може бити сервирана и за породични ручак. Ево како се спрема.

18. 01. 2025. у 11:00Новости онлине

РУСКА САЛАТА: Омиљени зимски рецепт, савршен и за празничне, али и свакодневне трпезе

РУСКА САЛАТА: Омиљени зимски рецепт, савршен и за празничне, али и свакодневне трпезе

Руска салата спада у класике који се припремају за сваки свечани ручак или догађај. Без ње не може да се замисли ниједан празник ни слава. Оригиналну верзију салате измислио је 1860-их кувар белгијског порекла Лусијен Оливије, кувар Ермитажа, једног од најславнијих московских ресторана.

15. 01. 2025. у 15:00Новости онлине

ТЕЛЕЋА ЧОРБА: Укус који ће вас окрепити и загрејати

ТЕЛЕЋА ЧОРБА: Укус који ће вас окрепити и загрејати

Телећа чорба је крцата месом и поврћем, а можете да се служи пре ручка или као замена за главни оброк. Окрепиће ваш организам, а припрема је поприлично једноставна и брза. Обавезно месо прво пропржите јер ће тако бити укусније.

15. 01. 2025. у 09:00Новости онлине