ЧОРБА ОД ОВСЕНИХ ПАХУЉИЦА: Спас је за црева и желудац, а много је укуснија од каше

ЧОРБА ОД ОВСЕНИХ ПАХУЉИЦА: Спас је за црева и желудац, а много је укуснија од каше

Нутриционисти саветују да се у исхрану укључи овас јер спада у 20 најздравијих намирница. Богат је витаминима Б групе и минералима. Врло је лековит и препоручује се онима који имају проблема са холестеролом и желуцем, осетљива црева, висок крвни притисак и хормонски дисбаланс.

23. 01. 2025. у 13:00Новости онлине

ЧОРБА ОД ТРИ ВРСТЕ ЛУКА: Изузетно окрепљујућа и лака за припрему (ВИДЕО)

ЧОРБА ОД ТРИ ВРСТЕ ЛУКА: Изузетно окрепљујућа и лака за припрему (ВИДЕО)

После празника и тешке хране време је да опоравите организам. Направите изузетно здраву и окрепљујућу чорбу од 3 врсте лука. Ова преукусна чорба помоћи ће вам да се очистите од токсина, као и да ојачате имунитет. Припрема је једноставна и не захтева пуно времена.

20. 01. 2025. у 11:00Новости онлине

САВРШЕНА САЛАТА ЗА СЛАВУ: Одлично се слаже уз главно јело, а уштедеће вам доста времена

САВРШЕНА САЛАТА ЗА СЛАВУ: Одлично се слаже уз главно јело, а уштедеће вам доста времена

Ове године за славу пробајте мало другачији рецепт за купус салату. Ова салата, чији је главни састојак купус одлично иде уз печење. Можете је направити за славу, али може бити сервирана и за породични ручак. Ево како се спрема.

18. 01. 2025. у 11:00Новости онлине

РУСКА САЛАТА: Омиљени зимски рецепт, савршен и за празничне, али и свакодневне трпезе

РУСКА САЛАТА: Омиљени зимски рецепт, савршен и за празничне, али и свакодневне трпезе

Руска салата спада у класике који се припремају за сваки свечани ручак или догађај. Без ње не може да се замисли ниједан празник ни слава. Оригиналну верзију салате измислио је 1860-их кувар белгијског порекла Лусијен Оливије, кувар Ермитажа, једног од најславнијих московских ресторана.

15. 01. 2025. у 15:00Новости онлине

ТЕЛЕЋА ЧОРБА: Укус који ће вас окрепити и загрејати

ТЕЛЕЋА ЧОРБА: Укус који ће вас окрепити и загрејати

Телећа чорба је крцата месом и поврћем, а можете да се служи пре ручка или као замена за главни оброк. Окрепиће ваш организам, а припрема је поприлично једноставна и брза. Обавезно месо прво пропржите јер ће тако бити укусније.

15. 01. 2025. у 09:00Новости онлине

КРЕМАСТА СУСАМ САЛАТА: Савршен прилог за трпезу на Светог Стефана - Прави се за 10 минута, а једе у сласт

КРЕМАСТА СУСАМ САЛАТА: Савршен прилог за трпезу на Светог Стефана - Прави се за 10 минута, а једе у сласт

Вероватно сте већ чули за лагану и укусну сусам салату, али овај рецепт сигурно нисте пробали. Ако је радије избегавате због мајонеза, добра вест је што он није неопходан, а укус и текстура ће ипак бити божанствени.

08. 01. 2025. у 15:00Новости онлине