![УКУСНЕ И СОЧНЕ: Ћуфте од сардина у парадајз сосу УКУСНЕ И СОЧНЕ: Ћуфте од сардина у парадајз сосу](/data/images/2025-02-08/571132_shutterstock-2456224995_kf.jpg?time=1739046178)
УКУСНЕ И СОЧНЕ: Ћуфте од сардина у парадајз сосу
УКОЛИКО имате конзерву сардина направите ове ћуфте у парадајз сосу, биће прави специјалитет.
09. 02. 2025. у 13:00
![ОВАКВУ ПИЦУ НИСТЕ ПРОБАЛИ: Најукуснија карбонара ОВАКВУ ПИЦУ НИСТЕ ПРОБАЛИ: Најукуснија карбонара](/data/images/2025-02-06/570454_shutterstock-1256271169_kf.jpg?time=1738867175)
ОВАКВУ ПИЦУ НИСТЕ ПРОБАЛИ: Најукуснија карбонара
КАРБОНАРА пица се прави брзински и можете да је прилагођавате свом укусу.
07. 02. 2025. у 11:00
![КАДА ЈЕДНОМ СПРЕМИТЕ ОВУ ПАСТУ, УВЕК ЋЕТЕ ЈЕ ПРАВИТИ: Популарни турски рецепт осваја, а за припрему је потребно неколико минута КАДА ЈЕДНОМ СПРЕМИТЕ ОВУ ПАСТУ, УВЕК ЋЕТЕ ЈЕ ПРАВИТИ: Популарни турски рецепт осваја, а за припрему је потребно неколико минута](/data/images/2022-05-21/229537_spaghetti-gfc89ad054-640_kf.jpg?time=1738875799)
КАДА ЈЕДНОМ СПРЕМИТЕ ОВУ ПАСТУ, УВЕК ЋЕТЕ ЈЕ ПРАВИТИ: Популарни турски рецепт осваја, а за припрему је потребно неколико минута
ВИРАЛНА турска паста са најбољим сосом је јело које ћете стално да правите.
07. 02. 2025. у 09:00
![ЛАКО СЕ ПРАВИ И ВЕОМА ЈЕ УКУСНА: Лажна пица од кромпира, са качкаваљем и парадајзом (ВИДЕО) ЛАКО СЕ ПРАВИ И ВЕОМА ЈЕ УКУСНА: Лажна пица од кромпира, са качкаваљем и парадајзом (ВИДЕО)](/data/images/2025-01-30/568384_screenshot-2025-01-30-215033_kf.jpg?time=1738271080)
ЛАКО СЕ ПРАВИ И ВЕОМА ЈЕ УКУСНА: Лажна пица од кромпира, са качкаваљем и парадајзом (ВИДЕО)
Кромпир са качкаваљем и парадајзом је као лажна пица, лако и брзо се прави и врло је укусан оброк.
31. 01. 2025. у 07:00
![ПОХОВАНИ КИСЕЛИ КРАСТАВЧИЋИ: Пикантна закуска коју можете брзински да направите ПОХОВАНИ КИСЕЛИ КРАСТАВЧИЋИ: Пикантна закуска коју можете брзински да направите](/data/images/2025-01-24/566356_shutterstock-1015023847_kf.jpg?time=1737944455)
ПОХОВАНИ КИСЕЛИ КРАСТАВЧИЋИ: Пикантна закуска коју можете брзински да направите
Савршен рецепт када вам дођу изненадни гости.
27. 01. 2025. у 15:00Новости онлине
![ПУЊЕНЕ ПЕЧУРКЕ: Лагано предјело са богатим укусом ПУЊЕНЕ ПЕЧУРКЕ: Лагано предјело са богатим укусом](/data/images/2024-09-25/530341_pecurke-punjene-sirom_kf.jpg?time=1737944396)
ПУЊЕНЕ ПЕЧУРКЕ: Лагано предјело са богатим укусом
Свети Сава је слава која окупља породицу и пријатеље у топлој и свечаној атмосфери.
27. 01. 2025. у 11:00Новости онлине
![ЈАПАНСКЕ ПАЛАЧИНКЕ: Боље него обичне, савршене су за доручак или вечеру (ВИДЕО) ЈАПАНСКЕ ПАЛАЧИНКЕ: Боље него обичне, савршене су за доручак или вечеру (ВИДЕО)](/data/images/2025-01-20/565114_japanske-palacinke_kf.jpg?time=1737853875)
ЈАПАНСКЕ ПАЛАЧИНКЕ: Боље него обичне, савршене су за доручак или вечеру (ВИДЕО)
Како би вам јапанске палачинке испале ваздушасте и мекане битно је да беланца умутите у шне, а неопходно је да користите вишенаменско или брашно за колаче. За јапанске палачинке је потребно свега пар састојака и мало времена, а најбитније је да смесу умутите како треба.
26. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
![ЛАЗАЊЕ СА ПАЛАЧИНКАМА: Спој два омиљена јела који се припрема брзо и лако ЛАЗАЊЕ СА ПАЛАЧИНКАМА: Спој два омиљена јела који се припрема брзо и лако](/data/images/2025-01-23/566005_shutterstock-562548058_kf.jpg?time=1737724798)
ЛАЗАЊЕ СА ПАЛАЧИНКАМА: Спој два омиљена јела који се припрема брзо и лако
Брза припрема и укус који обузима.
24. 01. 2025. у 13:00Новости онлине
![НАПРАВИТЕ САМИ ТАБЛЕТЕ ЗА МАШИНУ ЗА СУДОВЕ: Јефтине и ефикасне, а перу као куповне НАПРАВИТЕ САМИ ТАБЛЕТЕ ЗА МАШИНУ ЗА СУДОВЕ: Јефтине и ефикасне, а перу као куповне](/data/images/2025-01-22/565726_shutterstock-2306059237_kf.jpg?time=1737578251)
НАПРАВИТЕ САМИ ТАБЛЕТЕ ЗА МАШИНУ ЗА СУДОВЕ: Јефтине и ефикасне, а перу као куповне
Лако и брзо можете сами да направите коцкице за машинско прање судова.
23. 01. 2025. у 15:00Новости онлине
![ШПАНСКИ ОМЛЕТ: Неодољиво јело које морате пробати ШПАНСКИ ОМЛЕТ: Неодољиво јело које морате пробати](/data/images/2025-01-20/565147_shutterstock-2184577135_kf.jpg?time=1737529890)
ШПАНСКИ ОМЛЕТ: Неодољиво јело које морате пробати
Ако волите да испробате, наш предлог за доручак је шпански омлет. Прави се од три јефтина састојка, без много муке, а заситиће вас.
22. 01. 2025. у 07:30Новости онлине
![ПОХОВАНИ КАЧКАВАЉ: Помоћу овог трика ће сваки пут испасти савршено ПОХОВАНИ КАЧКАВАЉ: Помоћу овог трика ће сваки пут испасти савршено](/data/images/2025-01-20/565123_shutterstock-2090414686_kf.jpg?time=1737468885)
ПОХОВАНИ КАЧКАВАЉ: Помоћу овог трика ће сваки пут испасти савршено
Рецепт за поховани качкаваљ је врло једноставан, али ипак постоји један трик помоћу ког ће бити исти као из ресторана. Наиме, тајна је у томе да качкаваљ ставите у замрзивач сат времена пре припреме.
21. 01. 2025. у 15:00Новости онлине
![КИКИРИКИ ПУТЕР: Рецепт који је бољи, здравији и јефтинији од куповног КИКИРИКИ ПУТЕР: Рецепт који је бољи, здравији и јефтинији од куповног](/data/images/2024-05-09/481178_shutterstock-kikiriki-puter_kf.jpg?time=1737456251)
КИКИРИКИ ПУТЕР: Рецепт који је бољи, здравији и јефтинији од куповног
Сладак, орашаст, кремаст и хрскав, рецепт за путер од кикирикија сигурно ће постати ваш нови омиљени намаз. Све што вам је потребно је процесор за храну и три једноставна састојка.
21. 01. 2025. у 11:00Новости онлине
![КАКО СЕ ПРАВИЛНО ГАСИ СЛАВСКА СВЕЋА: Обичаји се разликују од места до места, али само је један начин исправан КАКО СЕ ПРАВИЛНО ГАСИ СЛАВСКА СВЕЋА: Обичаји се разликују од места до места, али само је један начин исправан](/data/images/2025-01-16/564147_shutterstock-369791765_kf.jpg?time=1737376028)
КАКО СЕ ПРАВИЛНО ГАСИ СЛАВСКА СВЕЋА: Обичаји се разликују од места до места, али само је један начин исправан
Славска свећа је један од главних симбола славе, а ево како правилно да је угасите након што прославите крсну славу.
20. 01. 2025. у 13:00Новости онлине
![ДОМАЋИ ЛИКЕР ОД НАРА: Прави се од само три састојка, по традиционалном италијанском рецепту ДОМАЋИ ЛИКЕР ОД НАРА: Прави се од само три састојка, по традиционалном италијанском рецепту](/data/images/2025-01-17/564366_shutterstock-2561052167_kf.jpg?time=1737375057)
ДОМАЋИ ЛИКЕР ОД НАРА: Прави се од само три састојка, по традиционалном италијанском рецепту
Прављењу ликера од нара посебна пажња се поклања у Италији где ово пиће има готово свака кућа.
20. 01. 2025. у 12:00Новости онлине
![ДА ЛИ СВИЊСКА МАСТ ИМА РОК ТРАЈАЊА? Ево како да знате да ли се покварила ДА ЛИ СВИЊСКА МАСТ ИМА РОК ТРАЈАЊА? Ево како да знате да ли се покварила](/data/images/2025-01-16/564112_shutterstock-2100472480_kf.jpg?time=1737366097)
ДА ЛИ СВИЊСКА МАСТ ИМА РОК ТРАЈАЊА? Ево како да знате да ли се покварила
Као и код већине масноћа која се користе у кулинарству и маст може да се поквари и ужегне. Иако свињска маст сигурно може да се држи на собној температури, у остави или на неком тамном месту, могућност да се поквари се знатно повећава када се температура не одржава константном. Уколико је чувате ван расхладног уређаја може да вам траје од четири до шест месеци, а рок трајања се продужава уколико је складиштите у фрижидеру, на чак годину дана.
20. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
![СЛАНЕ КУГЛИЦЕ СА ЧВАРЦИМА: Савршено предјело за славску трпезу СЛАНЕ КУГЛИЦЕ СА ЧВАРЦИМА: Савршено предјело за славску трпезу](/data/images/2023-08-17/387366_kuglice_kf.jpg?time=1737255005)
СЛАНЕ КУГЛИЦЕ СА ЧВАРЦИМА: Савршено предјело за славску трпезу
Направите за славу ове куглице са чварцима које се топе у устима.
19. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
![КАКО НАЈБРЖЕ СКУВАТИ СЛАВСКО ЖИТО: Доносимо вам трик уз који ће свако зрно бити раскувано и растресито КАКО НАЈБРЖЕ СКУВАТИ СЛАВСКО ЖИТО: Доносимо вам трик уз који ће свако зрно бити раскувано и растресито](/data/images/2024-04-10/471301_shutterstock-1404897074_kf.jpg?time=1737139330)
КАКО НАЈБРЖЕ СКУВАТИ СЛАВСКО ЖИТО: Доносимо вам трик уз који ће свако зрно бити раскувано и растресито
Постоји трик којим можете убрзати кување славског жита и тако скратити време припреме. Све што је потребно да урадите је да дан раније потопите пшеницу у води и тако оставите док не кренете да је кувате сутрадан. На тај начин ће зрна омекшати и она ће се много брже скувати.
18. 01. 2025. у 13:00Новости онлине
![ДАНАС ЈЕ СТРОГИ ПОСТ: Предлог јеловника за Крстовдан ДАНАС ЈЕ СТРОГИ ПОСТ: Предлог јеловника за Крстовдан](/data/images/2025-01-15/563705_shutterstock-2495342915_kf.jpg?time=1737186228)
ДАНАС ЈЕ СТРОГИ ПОСТ: Предлог јеловника за Крстовдан
Један од празника који Срби највише поштују је Крстовдан. Тог дана обавезан је строги пост.
17. 01. 2025. у 11:00 >> 08:43Новости онлине
![ДА ОДУШЕВИТЕ ГОСТЕ ЗА СВЕЧАНОМ ТРПЕЗОМ: Ове године направите најбољи славски колач уз једноставне савете ДА ОДУШЕВИТЕ ГОСТЕ ЗА СВЕЧАНОМ ТРПЕЗОМ: Ове године направите најбољи славски колач уз једноставне савете](/data/images/2024-10-30/540980_slavski-kolac_kf.jpg?time=1737138840)
ДА ОДУШЕВИТЕ ГОСТЕ ЗА СВЕЧАНОМ ТРПЕЗОМ: Ове године направите најбољи славски колач уз једноставне савете
Као и сваке године домаћице се труде да направе што боље славске колаче, а прављење савршеног колача може да буде изазов. Све домаћице се питају како да пронађу праве мере за колач, како да украси буду бели и оно најважније како да славски колач не попуца?
18. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
![БОГОЈАВЉЕНСКЕ ПИХТИЈЕ: Спремају се на посебан начин по традиционалном рецепту БОГОЈАВЉЕНСКЕ ПИХТИЈЕ: Спремају се на посебан начин по традиционалном рецепту](/data/images/2024-01-09/441660_88774_kf.jpg?time=1737124096)
БОГОЈАВЉЕНСКЕ ПИХТИЈЕ: Спремају се на посебан начин по традиционалном рецепту
Српска православна црква и њени верници 19. јануара обележавају Богојављење, празник који са собом носи одређене обичаје и веровања. Једно од веровања која се везује за Богојављење јесте да се једу пихтије. Према традицији, пихтије се припремају на Крстовдан, када се обавезно пости, а једу се на Богојављење у част крштења Исуса Христа.
17. 01. 2025. у 16:00Новости онлине
![ДА ПРСТЕ ПОЛИЖЕТЕ: Добро припремљен маринара или парадајз сос је први предуслов да вам свако јело успе (ВИДЕО) ДА ПРСТЕ ПОЛИЖЕТЕ: Добро припремљен маринара или парадајз сос је први предуслов да вам свако јело успе (ВИДЕО)](/data/images/2025-01-09/561845_shutterstock-624176045_kf.jpg?time=1736972593)
ДА ПРСТЕ ПОЛИЖЕТЕ: Добро припремљен маринара или парадајз сос је први предуслов да вам свако јело успе (ВИДЕО)
Рецепт за маринара сос долази из Италије, тачније из Напуља. Ово је у принципу парадајз сос и користи се за многа јела. Италијанима је врло битно да се припреми како треба, а да бисте то постигли битно је да користите квалитетан пелат и да га дуго крчкате.
16. 01. 2025. у 13:00Новости онлине
![ДУБАИ МАФИНИ: Мекани залогајчићи лепши и од чоколаде ДУБАИ МАФИНИ: Мекани залогајчићи лепши и од чоколаде](/data/images/2025-01-13/563266_394657-dubaicokoladamafini03-ff_kf.jpg?time=1736944430)
ДУБАИ МАФИНИ: Мекани залогајчићи лепши и од чоколаде
Ако вам се допада вирална Дубаи чоколада, мафини инспирисани овом неодољивом посластицом с пистаћима су нешто незаобилазно ове године.
15. 01. 2025. у 13:00Новости онлине
![ЛАЗАЊЕ БОЛОЊЕЗЕ: Лак и једноставан рецепт за омиљени италијански специјалитет ЛАЗАЊЕ БОЛОЊЕЗЕ: Лак и једноставан рецепт за омиљени италијански специјалитет](/data/images/2023-07-22/377599_lazanjez_kf.jpg?time=1736938101)
ЛАЗАЊЕ БОЛОЊЕЗЕ: Лак и једноставан рецепт за омиљени италијански специјалитет
Одвојте мало времена и одушевите породицу овим фантастичним јелом.
15. 01. 2025. у 11:00Новости онлине
![ПОМФРИТ КАО ИЗ РЕСТОРАНА: Ево шта треба да урадите пре пржења ПОМФРИТ КАО ИЗ РЕСТОРАНА: Ево шта треба да урадите пре пржења](/data/images/2024-02-12/451918_shutterstock-1170625852_kf.jpg?time=1736855952)
ПОМФРИТ КАО ИЗ РЕСТОРАНА: Ево шта треба да урадите пре пржења
Откривамо вам како да направите најбољи и најхрскавији домаћи помфрит!
14. 01. 2025. у 11:00Новости онлине