
СОЈА СОС: Готов за тили час, а супер иде уз пиринач, месо и многа друга јела
Посан и сласан, даће шмек сваком јелу.
20. 04. 2025. у 13:00

КОЛИКО ДУГО РУСКА САЛАТА СМЕ ДА СТОЈИ У ФРИЖИДЕРУ: Савети како што дуже да уживате у укусу омиљене салате
Чувена руска салата, популарно јело на трпезама нарочито сада током празничних дана, може бити прави изазов када је у питању складиштење. Да бисте уживали у њеном укусу, а притом и сачували је у сигурним условима, важно је придржавати се неколико правила.
20. 04. 2025. у 10:00

РОЛАТ ОД ЈАЈА И ШУНКЕ: Савршено предјело за празничну трпезу
Рецепт за најједноставнији слани ролат, осим што је укусан и декоративног је изгледа.
20. 04. 2025. у 08:30

СОК ОД КОПРИВЕ: Рецепт за освежавајући напитак пун витамина
Домаћи сокови су увек препорука за подизање имунитета, а сок од коприве умногоме томе може помоћи. Рецепт за сок од коприве је онај који ће вам увек бити при руци и којим ћете обрадовати укућане.
18. 04. 2025. у 14:30

ПРЕДЛОГ ЈЕЛОВНИКА ЗА ВЕЛИКИ ПЕТАК: Од предјела до дезерта, јела у којима ће уживати сви укућани
Нека јела су таква да једноставно нисмо спремни никад да их се одрекнемо и у њима се ужива свим чулима. Велики петак је дан када се често сви окупе на породичном ручку, а ево шта је то што можете да спремите тако да цела породица ужива свим чулима.
17. 04. 2025. у 19:17

УМАЗАЛИ СТЕ СЕ ФАРБАЈУЋИ ЈАЈА? Неколико практичних начина како најбрже да уклоните боју са руку
Након фарбања ускршњих јаја, мрље од боје могу бити упорне, али уз неколико једноставних трикова, ваше руке ће поново бити чисте.
17. 04. 2025. у 10:00

УСКРШЊА ГНЕЗДА ОД ТИКВИЦА: Савршена су за празничну трпезу као здрав и декоративан залогај
Комбинација свежег поврћа, јаја и пармезана даје лаган, али хранљив залогај који ће одушевити и одрасле и децу. Ово је сјајан начин да искористите поврће и донесете нешто ново и забавно међу традиционална ускршња јела.
17. 04. 2025. у 07:00

ФАРБАЊЕ ЈАЈА САЛВЕТОМ: Најлакша техника коју ће обожавати и деца и одрасли
Јаја за Ускрс можете да офарбате у дугиним бојама, а само су вам потребне салвете и фарба за јаја.
16. 04. 2025. у 10:00

ШТА СВЕ ТРЕБА ДА СЕ НАЂЕ НА УСКРШЊОЈ ТРПЕЗИ: По старим обичајима уз јаја, јагњетина и рен имају посебну симболику
На Ускрс се у домовима православих верника након вишенедељног поста поставља мрсна трпеза. Спрема се печеница, најчешће прасе или јагње, меси се ускршња погача, а почасно место на столу припада јајима.
16. 04. 2025. у 08:30

ОФАРБАЈТЕ ЈАЈА СОДОМ БИКАРБОНОМ: Потпуно природан начин за најлепше боје (ВИДЕО)
Бојење ускршњих јаја увек је радост, али када сте у трци с временом, шарање содом бикарбоном ће најбрже "ићи".
15. 04. 2025. у 10:00

ИСПРОБАЈТЕ ТУРСКИ НАМАЗ ОД ПАПРИКА И ОРАХА: Једноставно се припрема и фантастичног је укуса
Пикантни турски намаз од паприка и ораха је идеалан за уз хлеб, чипс или као прилог уз неко јело.
14. 04. 2025. у 14:30

КАКО ДА ЈАЈА НЕ ПОПУЦАЈУ ТОКОМ КУВАЊА: Савети које треба да имате у виду пре фарбања
Ако желите да будете сигурни да јаја неће пући током кувања, онда испробајте неку од ове 4 методе.
14. 04. 2025. у 08:30

ДОМАЋИ КРЕМ ОД БАДЕМА: Посни намаз савршеног укуса који се памти, а прави рај за непца
Можете да га мажете на хлеб или додате као прилог омиљеном десерту.
12. 04. 2025. у 16:00

МЕРМЕРНА ЈАЈА СА ЛУКОВИНОМ: Једноставна и лака техника, а резултат је феноменалан (ВИДЕО)
Постоји безброј техника за фарбање јаја, а ми за вас издвајамо једну од најлепших.
12. 04. 2025. у 11:30

ОВАКО ИТАЛИЈАНИ ПРАВЕ КУГЛОФ ЗА ВАСКРС: Невероватно је једноставан за припрему, а укус ће вас одушевити
За Васкршње празнике Италијани имају обичај да спремају слатки куглоф у чију средину стављају шарена јаја - тако им десерт уједно буде и декорација за сто.
11. 04. 2025. у 14:30

ТРИ НАЈВАЖНИЈА ТРИКА ЗА НАЈБОЉИ ШЛАГ: Биће чврст, а посластице савршене, ове ствари су кључне
Чврст и укусан шлаг није нешто што увек пође за руком, али постоје трикови са којима не можете да погрешите.
10. 04. 2025. у 14:30

РЕЦЕПТ ЗА ДОМАЋИ БУГАРСКИ ЈОГУРТ: Густ и кремаст, још укуснији када је домаћи
Домаћи бугарски јогурт се прави од само два састојака, а припрема је изненађујуће једноставна.
08. 04. 2025. у 11:30

УСКРШЊА ЈАЈА СА ОСЛИКАНОМ ГАЛАКСИЈОМ: Овакав ефекат се постиже сунђером и темперама - право уметничко дело
Ове године јаја офарбајте на несвакидашњи начин.
08. 04. 2025. у 08:30

НЕОДОЉИВА ПАШТЕТА ОД ЧВАРАКА: Намаз за праве гурмане
Укусан намаз који се брзо прави, а нећете му одолети.
07. 04. 2025. у 14:30

ГАЗИРАН, А ДОМАЋИ И ЗДРАВ: Уживајте у освежавајућем соку без вештачких додатака и препуном пробиотика
У ери када су индустријски газирани напици пуни шећера и адитива, све више људи траже здравије алтернативе.
07. 04. 2025. у 13:00

РЕЦЕПТ ЗА САВРШЕНО КРЕМАСТ ДОМАЋИ МАСКАРПОНЕ: Потребна су вам само два састојка
Маскарпоне је кремасти италијански сир који се користи у многим јелима, од популарних десерата попут тирамисуа до разних јела с тестенином. Откривамо како га лако можете направити код куће, и то од само два састојка.
06. 04. 2025. у 13:00

УМЕСТО ФАРБЕ, БЕЛО ВИНО, ШЕЋЕР И ПРЕХРАМБЕНЕ БОЈЕ: Овако спремљена јаја, биће украс празничне трпезе за Васкрс (ВИДЕО)
У сусрет Ускрсу доносимо вам најлепшу технику фарбања јаја.
06. 04. 2025. у 11:30

РАФАЕЛО НАМАЗ: Нећете моћи да му одолите
Намаз који можете користити у колачима, палачинкама или једноставно на хлебу.
05. 04. 2025. у 11:30

ПОСНИ ЦЕЗАР СЕНДВИЧ ОД ЛЕБЛЕБИЈА: Обрадујте најмилије оброком какав до сада нису пробали
У питању је вегански "Цезар" сендвич од леблебија који се прави са укусним домаћим "Цезар" преливом без млека и уља, који му даје укусан укус чувене Цезар салате. Свеж црвени лук, као и парадајз и салата, овом сендвичу задаје леп "ударац" и додаје текстуру коју морате да пробате.
05. 04. 2025. у 07:00