ХРСКАВЕ СВИЊСКЕ БАЈАДЕРИЦЕ ЗА БОЖИЋНИ РУЧАК: Гурманлук који Срби обожавају

ХРСКАВЕ СВИЊСКЕ БАЈАДЕРИЦЕ ЗА БОЖИЋНИ РУЧАК: Гурманлук који Срби обожавају

За божићни ручак направите неодољиве свињске бајадерице које се истовремено топе и крцкају у устима. Припрема се једноставно, а за Божић је пожељно да се на трепези нађе и свињско месо, а ове бајадерице су наш предлог.

05. 01. 2025. у 13:00Новости онлине

КАКО СЕ ПРАВИ ПЕЧЕНИЦА ЗА БОЖИЋ: Најсочније месо за празнични ручак, а уз овај трик биће савршено испечена

КАКО СЕ ПРАВИ ПЕЧЕНИЦА ЗА БОЖИЋ: Најсочније месо за празнични ручак, а уз овај трик биће савршено испечена

Печеница је неизоставни део трпезе за Божић, а уз ове савете професионалних кувара испашће савршено! Месо ће бити сочно, а спољашност лепо запечена и хрскава.

04. 01. 2025. у 14:00Новости онлине

МУСАКА ОД БОРАНИЈЕ: Направите ручак на мало другачији начин (ВИДЕО)

МУСАКА ОД БОРАНИЈЕ: Направите ручак на мало другачији начин (ВИДЕО)

Мусака од бораније је савршен избор за све оне који воле лагана, али укусна јела која спајају поврће и месо у савршеној хармонији. Овај рецепт је идеалан за породичне ручкове јер комбинује једноставност припреме са богатим укусом који осваја сва непца.

28. 12. 2024. у 09:00Новости онлине

РЕЦЕПТ ЗА ЧИКЕН НАГЕТС: Још хрскавији него у ресторанима брзе хране

РЕЦЕПТ ЗА ЧИКЕН НАГЕТС: Још хрскавији него у ресторанима брзе хране

Пилећи медаљони или како их сви популарно називамо чикен нагетси савршен је начин да обрадујете укућане за ручак. Поред тога што се веома брзо праве, овакав рецепт омиљен је управо због тога што месо остаје сочно изнутра а задржава златну и хрскаву корицу споља.

22. 12. 2024. у 09:00