РЕЦЕПТ КОЈИ ЈЕ ОДУШЕВИО ДОМАЋИЦЕ ШИРОМ БАЛКАНА: Ово јело је једноставно, а резултат прави мали празник за непце

РЕЦЕПТ КОЈИ ЈЕ ОДУШЕВИО ДОМАЋИЦЕ ШИРОМ БАЛКАНА: Ово јело је једноставно, а резултат прави мали празник за непце

ПОСТОЈЕ безбројне комбинације у којима се млинци припремају, али рецепт са пилетином, печуркама и богатим кремастим сосем готово увек одушеви.

18. 11. 2025. у 19:41

ПЕЧЕНИ БАКАЛАР СА КРОМПИРОМ: Рецепт за златно печену рибу која се топи у устима

ПЕЧЕНИ БАКАЛАР СА КРОМПИРОМ: Рецепт за златно печену рибу која се топи у устима

ОВО медитеранско јело спаја нежан, растаљени бакалар, мирисни кромпир и маслине у савршеној комбинацији укуса. Једноставно се припрема, здраво је и одличан избор за брз ручак или лагану вечеру.

18. 11. 2025. у 17:30

ПЕЧЕНА ГОВЕДИНА СА КРОМПИРОМ У СОСУ: Класик који мирише на домаћу кухињу

ПЕЧЕНА ГОВЕДИНА СА КРОМПИРОМ У СОСУ: Класик који мирише на домаћу кухињу

Меко месо које се само распада, богат сос који се крчка на тихој ватри и савршено румени кромпир. Донoсимо вам проверен рецепт који гарантује фантастичан укус и мирис који испуњава цео дом.

17. 11. 2025. у 09:57

МАЂАРСКА ЧОРБА СА КОБАСИЦОМ И ПАПРИКОМ: Густо и ароматично јело за хладне дане

МАЂАРСКА ЧОРБА СА КОБАСИЦОМ И ПАПРИКОМ: Густо и ароматично јело за хладне дане

Мађарска кухиња је позната по топлим, снажним јелима која греју и душу и тело, а ова чорба од представља управо такав класик. Комбинује богатину паприке, арому кобасице, слаткоћу куваног поврћа.

15. 11. 2025. у 18:00

БАКАЛАР У ПУТЕРАСТОМ ЛИМУНОВОМ СОСУ: Једноставно, мирисно и елегантно јело за сваку прилику

БАКАЛАР У ПУТЕРАСТОМ ЛИМУНОВОМ СОСУ: Једноставно, мирисно и елегантно јело за сваку прилику

АКО волите лагане, али укусне морске специјалитете, овај рецепт је прави избор за вас. Бакалар у лимуновом путеру спаја свежину цитруса са кремастим укусом путера и благом аромом белог лука — комбинација која подиже ово једноставно јело на ресторански ниво.

12. 11. 2025. у 18:30

КРЕМАСТА ПИЛЕТИНА У СОСУ ОД ПАПРИКЕ СА ТЕСТЕНИНОМ: Брзо, кремасто и пуно укуса!

КРЕМАСТА ПИЛЕТИНА У СОСУ ОД ПАПРИКЕ СА ТЕСТЕНИНОМ: Брзо, кремасто и пуно укуса!

ОВО је једно од оних јела када пожелите нешто брзо, укусно и засито! Савршено за вечеру после напорног дана — баршунасти сос, мирис паприке и сочна пилетина која се топи у устима.

12. 11. 2025. у 11:24

ПИЛЕТИНА ПУЊЕНА ПЕЧУРКАМА И СИРОМ: Сочно, кремасто и неодољиво јело које ће освојити целу породицу!

ПИЛЕТИНА ПУЊЕНА ПЕЧУРКАМА И СИРОМ: Сочно, кремасто и неодољиво јело које ће освојити целу породицу!

ПИЛЕТИНА пуњена печуркама и сиром савршено спаја једноставну припрему и раскошан укус. Мирис белог лука и путера испуњава кухињу, а меко, сочно месо са растопљеним сиром и печуркама унутра прави је гастрономски ужитак.

09. 11. 2025. у 16:48

ПУЊЕНЕ ШКОЉКЕ ОД ТЕСТЕНИНЕ СА ГОВЕДИНОМ И СИРОМ: Италијански класик на тањиру

ПУЊЕНЕ ШКОЉКЕ ОД ТЕСТЕНИНЕ СА ГОВЕДИНОМ И СИРОМ: Италијански класик на тањиру

Овај рецепт је савршен за љубитеље италијанске кухиње, породице које траже укусне и задовољавајуће оброке и све који желе да пробају нешто ново. Пуњене шкољке од тестенине спајају ароматично млевено месо, топљени сир и мирисне зачине у савршено складан залогај.

06. 11. 2025. у 10:40

БИГОС: Пољски купус у сосу од меса и зачина

БИГОС: Пољски купус у сосу од меса и зачина

Бигос је једно од најпознатијих пољских јела – ароматично, заситно и још укусније када се подгреје. Ово старинско јело спаја кисели и свеж купус са месом и кобасицама, полако крчканим у зачинима који дају дубок, пуни укус.

31. 10. 2025. у 11:00

ПУЊЕНЕ СУВЕ ПАПРИКЕ: Мирис традиције на вашем столу

ПУЊЕНЕ СУВЕ ПАПРИКЕ: Мирис традиције на вашем столу

Пуњене суве паприке су право благо српске трпезе – сласно млевено месо, пиринач и зачини затворени у ароматичним сувим паприкама које се топе у устима. Ако тражите рецепт који увек успева и којим ћете одушевити госте, ово је прави избор!

31. 10. 2025. у 10:04

ПЕЧЕНИ СВИЊСКИ КОТЛЕТИ У СОСУ: Нежно, сочно и ароматично

ПЕЧЕНИ СВИЊСКИ КОТЛЕТИ У СОСУ: Нежно, сочно и ароматично

Јело које спаја хрскаву текстуру похованог меса и богат, мирисни сос од путера, белог лука и зачина. Сваки залогај топи се у устима, а кремасти сос даје котлетима онај стари, добро познати укус домаће кухиње.

30. 10. 2025. у 14:30