ТУРСКИ РЕЦЕПТ ЗА ФАШИРАНЕ ШНИЦЛЕ: Сочније и укусније не могу бити

ТУРСКИ РЕЦЕПТ ЗА ФАШИРАНЕ ШНИЦЛЕ: Сочније и укусније не могу бити

Један од најважнијих трикова за укусне и сочне фаширане шницле је да не користите мешано млевено месо, већ само једну врсту. А уз то, турски кувари их добро зачине, пре пржења. Углавном их служе уз неку салату.

04. 10. 2024. у 09:00

РУЧАК ГОТОВ ЗА 20 МИНУТА: Пилетина са теријаки сосом освојиће вас на први залогај

РУЧАК ГОТОВ ЗА 20 МИНУТА: Пилетина са теријаки сосом освојиће вас на први залогај

Пилетина је често прави избор када је реч о месу и оном најобилнијем оброку. Теријаки пилетина је популарно јело за чију припрему није потребна посебна вештина, јер је рецепт јако прост.

06. 09. 2024. у 11:40