ХРСКАВА ПИЛЕТИНА У КРЕМАСТОМ СОСУ: Прилог помфрит и зелена боранија

ХРСКАВА ПИЛЕТИНА У КРЕМАСТОМ СОСУ: Прилог помфрит и зелена боранија

Сочна пилетина у хрскавом поху, укусан кремасти сос, домаћи помфрит и свежа зелена боранија – комбинација која осваја сваког! Обавезно пробајте – ово је рецепт који вреди поновити! ?

30. 09. 2025. у 08:15

ПЕЧУРКЕ ПУЊЕНЕ МЕСОМ И ПОВРЋЕМ: Сочан ручак у сваком залогају

ПЕЧУРКЕ ПУЊЕНЕ МЕСОМ И ПОВРЋЕМ: Сочан ручак у сваком залогају

Ако тражите јело које је истовремено ароматично, сочно и једноставно за припрему, ове печурке пуњене месом и поврћем ће вас одушевити. Савршене су и за ручак и за топлу вечеру, а уз мало свежег першуна и сир можете их послужити као праву малу посластицу на вашем столу.

30. 09. 2025. у 08:00

ПИЛЕТИНА СА ЛЕБЛЕБИЈАМА: Здрав, укусан и брз оброк

ПИЛЕТИНА СА ЛЕБЛЕБИЈАМА: Здрав, укусан и брз оброк

Ако тражите јело које се брзо припрема, а при томе је хранљиво и пуно укуса, ова комбинација пилетине и леблебија је савршен избор. Кари, тахини и лимун дају посебну арому, а печени лук и леблебије употпуњују јело својом пуноћом укуса.

26. 09. 2025. у 15:00

ПАПРИКЕ ПУЊЕНЕ СОЈОМ, ПЕЧУРКАМА И ПИРИНЧЕМ: Лагани посни оброк

ПАПРИКЕ ПУЊЕНЕ СОЈОМ, ПЕЧУРКАМА И ПИРИНЧЕМ: Лагани посни оброк

Лагано, здраво и укусно јело које ће обрадовати све љубитеље поврћа и вегетаријанских оброка. Сојине љуспице и печурке дају богат укус, док се сир топи и употпуњује кремасту текстуру пуњења.

26. 09. 2025. у 14:00

ПАПРИКАШ СА СИРОМ И ПАРАДАЈЗОМ: Кремасто и укусно

ПАПРИКАШ СА СИРОМ И ПАРАДАЈЗОМ: Кремасто и укусно

Топла, кремаста и мирисна комбинација паприке, парадајза и свежег сира права је посластица за љубитеље лаганих, али хранљивих јела. Једноставна припрема и богат укус чине овај паприкаш савршеним избором за ручак или вечеру, уз свеж хлеб или као прилог месу.

26. 09. 2025. у 13:00

ПЕЧЕНО МЕСО СА ПОВРЋЕМ: Рецепт за укусно месо у ароматичном сосу - Прави избор за породични ручак или вечеру

ПЕЧЕНО МЕСО СА ПОВРЋЕМ: Рецепт за укусно месо у ароматичном сосу - Прави избор за породични ручак или вечеру

СЕЦКАНО месо печено заједно са шареним поврћем и ароматичним сосом прави је избор за породични ручак или вечеру. Комбинација јагњетине и говедине са патлиџаном, кромпиром, паприком и парадајзом даје богат укус, а укусан сос употпуњује цео оброк.

26. 09. 2025. у 12:00

РЕБАРЦА ИЗ РЕРНЕ: Савршен ручак за праве гурмане

РЕБАРЦА ИЗ РЕРНЕ: Савршен ручак за праве гурмане

Сочна, мирисна и мекана ребарца из рерне један су од оних рецепата који освајају већ на први залогај. Једноставна припрема, а резултат као из ресторана – савршено печено месо које се топи у устима, уз неодољиву арому зачина.

25. 09. 2025. у 15:00

ПЕЧЕНА ЦРВЕНА ПАПРИКА ИЗ РЕРНЕ: Лагани посни ручак

ПЕЧЕНА ЦРВЕНА ПАПРИКА ИЗ РЕРНЕ: Лагани посни ручак

Ако тражите укусан, брз и потпуно посни оброк, печена црвена паприка је право решење. Слатка и ароматична, лако се припрема, не захтева много састојака и савршено се слаже уз домаћи хлеб или било коју житарицу.

25. 09. 2025. у 14:00

ПИЛЕТИНА СА ЛИМУНОМ И ОРИГАНОМ: Рецепт за печено пиле

ПИЛЕТИНА СА ЛИМУНОМ И ОРИГАНОМ: Рецепт за печено пиле

Мирис медитеранских зачина и свежина лимуна чине ову печену пилетину савршеним избором за породични ручак или свечану вечеру. Сочна унутра, а споља златно-хрскава, овај једноставан рецепт доноси топао, сунчан укус Грчке право на ваш сто.

25. 09. 2025. у 14:00

СВИЊСКИ ФИЛЕ У СОСУ ОД ПЕЧУРАКА: Рецепт за сочно месо и кремасти сос

СВИЊСКИ ФИЛЕ У СОСУ ОД ПЕЧУРАКА: Рецепт за сочно месо и кремасти сос

Ово јело је прави домаћи класик – сочни свињски филе сервиран у мирисном сосу од печурака. Нежно месо и кремасти сос стварају савршену комбинацију, савршену и за породичну вечеру и за елегантну вечеру.

24. 09. 2025. у 20:00

БАКАЛАР ИЗ РЕРНЕ СА ЧЕРИЈЕМ И ТИМИЈАНОМ: Лагано медитеранско јело за сваки дан

БАКАЛАР ИЗ РЕРНЕ СА ЧЕРИЈЕМ И ТИМИЈАНОМ: Лагано медитеранско јело за сваки дан

Свежи парадајз, мирисни тимијан и нежно месо бакалара спајају се у овом једноставном рецепту који доноси море на ваш сто. За мање од пола сата добијате здрав и укусан ручак или вечеру.

23. 09. 2025. у 18:00

ПИЛЕТИНА У ТЕСТУ СА СИРОМ: Рецепт за хрскаву сензацију

ПИЛЕТИНА У ТЕСТУ СА СИРОМ: Рецепт за хрскаву сензацију

Пилетина у тесту са сиром доноси савршену комбинацију сочности и хрскавости, а припрема је једноставна и доступна сваком домаћинству. Савршена је и за свечани сто и за опуштено дружење са пријатељима.

23. 09. 2025. у 12:00

ПИЛЕТИНА СА ПЕСТОМ И ПЕЧЕНИМ ПАРАДАЈЗОМ: Рецепт за кремасту пилетину

ПИЛЕТИНА СА ПЕСТОМ И ПЕЧЕНИМ ПАРАДАЈЗОМ: Рецепт за кремасту пилетину

Ако тражите јело које је брзо, једноставно и изгледа као из ресторана – ово је прави избор. Сочна пилетина у кремастом сосу од песта и мирисног печеног парадајза биће хит на свакој трпези.

10. 09. 2025. у 13:00