ПОСНА САРМА СА ПОВРЋЕМ И ПИРИНЧЕМ: Једнако добра као и мрсна
Пробајте најомиљеније домаће јело у посној варијанти и уверите се да је исто тако савршено.
01. 12. 2024. у 09:01
НАЈБОЉИ РУЧАК СА КИСЕЛИМ КУПУСОМ: Подварак, богат и ароматичан оброк који греје душу
ПОДВАРАК је једно од оних јела која евоцирају успомене на мирис и топлину дома. Као један од најпознатијих специјалитета српске кухиње, он савршено спаја једноставне састојке и богате укусе.
30. 11. 2024. у 09:00
ВАРИВО ОД КЕЉА: Одличан ручак на кашику, кад га спремите, имаћете ручак за два дана
Исто вариво можете да направите и са слатким купусом.
29. 11. 2024. у 13:00
ИДЕАЛНА ЈЕ ЗА ВРЕМЕ ПОСТА: Припремите пастрмку на норвешки начин
Преукусна је ако припремите баш овако.
29. 11. 2024. у 07:00
ПОСНО, А СЛАСНО: Пуњене паприке са поврћем, лепше него оне са месом
Одличан избор за све који воле посна јела.
27. 11. 2024. у 15:20
ПЕПИЈАН ПИЛЕТИНА: Јело пикантног, зачињеног укуса и сочног меса
Пепијан пилетина, традиционално јело Гватемале, представља пржену или кувану пилетину у богатом умаку који је заправо главни део овог рецепта.
27. 11. 2024. у 13:05
САВРШЕН ПРЕДЛОГ ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Телетина у сосу од цвекле
Што се дуже спрема, то је укуснија.
26. 11. 2024. у 09:00
САВРШЕН ДОДАТАК СВАКОМ РУЧКУ: Запечени пире кромпир са шампињонима
Запечени пире кромпир са шампињонима је сочно и мекано јело за целу породицу.
25. 11. 2024. у 13:00
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ПОСНИ ПРЕБРАНАЦ: Идеално јело за посну трпезу
Једноставан и проверен рецепт.
25. 11. 2024. у 07:00
САВРШЕН РУЧАК МОЖЕ И БЕЗ МЕСА: Преукусне веганске лазање
Пробајте лазању са преукусним филом који ће вам постати омиљен.
24. 11. 2024. у 10:00
ШВЕДСКЕ ЋУФТЕ: Јединствене, неодољиве и тако укусне да ћете их правити сваке недеље
Уживајте у неодољиво добром ручку!
24. 11. 2024. у 07:00
НАЈУКУСНИЈИ ПИЛЕЋИ ФИЛЕ СА СИРОМ И ПАРАДАЈЗОМ: Уживаћете у сваком залогају овог јела (ВИДЕО)
Роловани пилећи филе са сиром и парадајзом се пече у сосу од парадајз пасте и павлаке, врло је атрактиван, попут јела из ресторана.
23. 11. 2024. у 10:00
НАПРАВИТЕ НАЈУКУСНИЈИ РУЧАК: Пиринач са печуркама и месом
Лако се прави, а свима успе из прве.
21. 11. 2024. у 11:18
ЈАГЊЕТИНА НА ЗЛАТИБОРСКИ НАЧИН: Јело које једноставно морате да пробате
За славу, празнике, породични ручак - никада нећете погрешити ако спремите и послужите јагњетину на златиборски начин!
20. 11. 2024. у 09:00
ПАСУЉ СА КИСЕЛИМ КУПУСОМ И СЛАНИНОМ: Сочан и сластан, рапсодија укуса којој ћете се стално враћати
Пасуљ са киселим купусом и сланином, савршенство без мане.
18. 11. 2024. у 13:04
МУСАКА ОД ПЛАВОГ ПАТЛИЏАНА БЕЗ МЕСА: Савршен спој неодољивих мириса и укуса
Плави патлиџан се савршено уклапа са сочивом, а бешамел сос употпуњује ову комбинацију.
18. 11. 2024. у 11:05
ПРЖЕНИ КРОМПИР СА ПЕЧУРКАМА И ПАПРИКОМ: Једноставан ручак који се брзо спрема
Кромпир се често користи у кулинарству јер од њега можете да правите најразличитија јела. Можете да га користите као прилог, да правите тесто, салату.. Ми вам предлажемо да испробате и овај рецепт.
17. 11. 2024. у 07:00
ОВО ЈЕЛО ЋЕ ОБОЖАВАТИ И НАЈВЕЋИ ИЗБИРЉИВЦИ: Рецепт за запечену боранију са пилетином
ОДЛИЧАН ручак из рерне који ће да одушеви целу породицу.
15. 11. 2024. у 09:00
ГОВЕЂИ ГУЛАШ СА ДОМАЋИМ КНЕДЛАМА: Гурмански ужитак коме нећете одолети
Гулаш је одлична ствар ако вам је потребно јело за више дана.
14. 11. 2024. у 10:00
МЕКА ПРАСЕТИНА СА КРОМПИРОМ И СОСОМ: Ручак коме нико неће одолети
Сочно месо и хрскава кожица која се лепи за прсте.
12. 11. 2024. у 12:00
ПРЕДЛОГ ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Грашак с пилетином у парадајз сосу
Грашак с пилетином у парадајз сосу је јело на кашику коме нико неће одолети.
11. 11. 2024. у 10:00
СПРЕМИТЕ САВРШЕНУ БЕЧКУ ШНИЦЛУ: Хрскава споља, мекана изнутра, а укус као из најбољих аустријских ресторана
Свако ко је икада пробао оригиналну бечку шницлу зна да је ово јело посебно.
09. 11. 2024. у 10:00
РЕЦЕПТ КОЈИ МОРАТЕ ИСПРОБАТИ: Посне пуњене паприке са орасима, боље него класичне и спремају се врло лако
Пуњене паприке за које ће вам сви тражити рецепт.
06. 11. 2024. у 14:49
ЋУФТЕ ИЗ РЕРНЕ СА СОСОМ ОД МАЈОНЕЗА И БЕЛОГ ЛУКА: Када их једном пробате, правићете их стално
Укус савршенства на вашем столу.
05. 11. 2024. у 13:34