ГУРМАНСКЕ ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ: Ручак за комплетан ужитак

ГУРМАНСКЕ ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ: Ручак за комплетан ужитак

Сигурно вам је од припреме зимнице остало нешто паприка које сте замрзнули, а можете их и купити такве уколико немате, да олакшате себи процес прављења гурманских пуњених паприка. Ово је сјајан и брз рецепт, неће вам одузети много времена.

15. 03. 2025. у 11:00

КРОМПИР СА ГРАШКОМ У КРЕМАСТОМ СОСУ: Направите ручак који ће цела породица да обожава

КРОМПИР СА ГРАШКОМ У КРЕМАСТОМ СОСУ: Направите ручак који ће цела породица да обожава

Кромпир са грашком је традиционална комбинација која се налази на трпезама широм света, због своје једноставности, препознатљивог укуса и нутритивне вредности. Реч је о укусном јелу, које пружа одличан извор енергије, влакана и витамина.

15. 03. 2025. у 09:00

7 ПОСНИХ ПРЕДЛОГА ЗА РУЧАК, ЗА 7 ДАНА У НЕДЕЉИ:  Најлепши специјалитети у којима можете уживати током Васкршњег поста

7 ПОСНИХ ПРЕДЛОГА ЗА РУЧАК, ЗА 7 ДАНА У НЕДЕЉИ: Најлепши специјалитети у којима можете уживати током Васкршњег поста

Почео је велики Васкршњи пост и ако сте међу онима који посте цео пост сигурно трагате за рецептима који се брзо спремају, укусни су и хранљиви.

10. 03. 2025. у 09:00

ПИКАНТАН ПАПРИКАШ ОД ШАРАНА: Врхунско јело за предстојеће дане

ПИКАНТАН ПАПРИКАШ ОД ШАРАНА: Врхунско јело за предстојеће дане

Љубитељи рибљих или фиш паприкаша воле да мистификују ово јело. Сигурно је да и ту постоје тајне за припрему, али врхунски укус имаће и ако га овако скувате. Важно је да тихо крчка.

07. 03. 2025. у 09:00Јована Васић

ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК ПРОБАЈТЕ НЕШТО ДРУГАЧИЈЕ: Кебаб, турски специјалитет који ће вас одушевити (ВИДЕО)

ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК ПРОБАЈТЕ НЕШТО ДРУГАЧИЈЕ: Кебаб, турски специјалитет који ће вас одушевити (ВИДЕО)

Припрема је једноставна, а спој зачина и јогурта даје месу посебну мекоћу и богатство укуса. Ови кебаби су идеални за послужење уз свежу салату, хрскаву лепињу или кремасти раита сос. Било да их пржите на тигању или печете на роштиљу, гарантујемо да ће нестати са стола у трену.

28. 02. 2025. у 09:00Јована Васић