
ПЕКАРСКИ КРОМПИР ПО РЕЦЕПТУ ЏЕЈМИЈА ОЛИВЕРА: Хрскав и ароматичан прилог који одлично иде уз све врсте меса (ВИДЕО)
Пекарски кромпир по рецепту Џејмија Оливера биће хрскав, златан и препун ароме.
09. 01. 2025. у 11:49Новости онлине

РЕЦЕПТ ЗА НАЈКРЕМАСТИЈИ СПАНАЋ: Овако ће бити укусан и онима који га не воле
Спанаћ послужите уз јаје на око или кромпир-пире.
09. 01. 2025. у 11:03Новости онлине

ПРЕДЛОГ ЗА ОДЛИЧАН РУЧАК: Запечене крменадле са кромпиром
Крменадле запечене са кромпиром су право зимско јело, врло издашно и ароматично.
09. 01. 2025. у 09:00Новости онлине

УКУСАН И ЗАСИТАН ОБРОК ЗА БАДЊИ ДАН: Посни паприкаш од сочива, јело на кашику које прија свима
Посни паприкаш од црвеног сочива је јело на кашику које ће пријати свима.
06. 01. 2025. у 09:00Новости онлине

ХРСКАВЕ СВИЊСКЕ БАЈАДЕРИЦЕ ЗА БОЖИЋНИ РУЧАК: Гурманлук који Срби обожавају
За божићни ручак направите неодољиве свињске бајадерице које се истовремено топе и крцкају у устима. Припрема се једноставно, а за Божић је пожељно да се на трепези нађе и свињско месо, а ове бајадерице су наш предлог.
05. 01. 2025. у 13:00Новости онлине

ОРАДА ПЕЧЕНА У РЕРНИ СА КРОМПИРОМ: Посно јело за Бадње вече!
Укусна орада печена у рерни је савршен посни оброк уз кромпир и зачине.
05. 01. 2025. у 11:00Новости онлине

ПОСНЕ ПЉЕСКАВИЦЕ ОД РИБЕ: Идеалан специјалитет за све који посте
Једноставан рецепт уз који ћете брзо припремити овај специјалитет од рибе.
05. 01. 2025. у 09:00Новости онлине

КАКО СЕ ПРАВИ ПЕЧЕНИЦА ЗА БОЖИЋ: Најсочније месо за празнични ручак, а уз овај трик биће савршено испечена
Печеница је неизоставни део трпезе за Божић, а уз ове савете професионалних кувара испашће савршено! Месо ће бити сочно, а спољашност лепо запечена и хрскава.
04. 01. 2025. у 14:00Новости онлине

РОЛАТ СА МЛЕВЕНИМ МЕСОМ И ПЕЧУРКАМА: Савршени празнични специјалитет
Врло укусан ролат са млевеним месом, спанаћем и печуркама премазује се домаћим сосом и идеалан је за празничне дане.
04. 01. 2025. у 10:00Новости онлине

ПО ОРИГИНАЛНОМ РЕЦЕПТУ СА ХИЛАНДАРА: Посна жито мусака, сочна и феноменална
Рецепт који се користи и кад није пост.
02. 01. 2025. у 07:00Новости онлине

ЈОШ НИЈЕ КАСНО ДА ЈЕ СПРЕМИТЕ ЗА НОВОГОДИШЊУ ВЕЧЕРУ: Сласна ролована свињска плећка, месо се лепи за прсте
Сласно и сочно јело за праве гурмане и оне избирљиве, а савршено за новогодишње празнике.
31. 12. 2024. у 09:00Новости онлине

ПОСНЕ ПУЊЕНЕ ТИКВИЦЕ: Сочне и сласне, нећете ни приметити да недостаје месо
Овај рецепт за пуњене тиквице са пиринчем и поврћем је укусан, здрав и савршен за посне дане!
30. 12. 2024. у 07:00Новости онлине

ЈАГЊЕТИНА ИСПОД САЧА: Традиционални ручак за празничну трпезу
Овај начин припреме јагњетине даје изузетно сочно и укусно месо, а поврће упија све сокове и ароме, стварајући савршен оброк.
29. 12. 2024. у 11:00Новости онлине

МУСАКА ОД БОРАНИЈЕ: Направите ручак на мало другачији начин (ВИДЕО)
Мусака од бораније је савршен избор за све оне који воле лагана, али укусна јела која спајају поврће и месо у савршеној хармонији. Овај рецепт је идеалан за породичне ручкове јер комбинује једноставност припреме са богатим укусом који осваја сва непца.
28. 12. 2024. у 09:00Новости онлине

СВИЊСКИ ВРАТ СА КАЈМАКОМ И ПАПРИКАМА: Држаће вас дуго ситим, а сјајан је предлог и за свечану трпезу
Сочни специјалитет који ћете обожавати, месо се лепи за прсте.
27. 12. 2024. у 09:00Новости онлине

ЗАПЕЧЕНИ ПАСУЉ СА СЛАНИНОМ У ПАРАДАЈЗ СОСУ: Омиљено јело правих гурмана
Запечени пасуљ са сланином у парадајз сосу је право домаћинско јело од кога ће замирисати кућа, а сви ће га радо појести.
24. 12. 2024. у 09:00Новости онлине

НЕОПИСИВО ДОБАР РУЧАК: Пилетина са кикирикијем и пиринчем
Пилетина са кикирикијем и пиринчем је лагано јело у азијском стилу, савршено уклопљених укуса.
23. 12. 2024. у 11:49Новости онлине

КРЕМАСТИ ПИЛЕЋИ ГУЛАШ: Савршен ручак за целу породицу
Пилећи гулаш препун поврћа, зачињен је и допуњен павлаком за кување. Обавезно пробајте овај рецепт за прављење пилећег гулаша ако нисте до сада имали прилику да пробате.
23. 12. 2024. у 11:00

РЕЦЕПТ ЗА ЧИКЕН НАГЕТС: Још хрскавији него у ресторанима брзе хране
Пилећи медаљони или како их сви популарно називамо чикен нагетси савршен је начин да обрадујете укућане за ручак. Поред тога што се веома брзо праве, овакав рецепт омиљен је управо због тога што месо остаје сочно изнутра а задржава златну и хрскаву корицу споља.
22. 12. 2024. у 09:00

УЖИВАЈТЕ У ЧАРОБНОМ УКУСУ: Рижото са морским плодовима
Импресионирајте своје укућане и у овим посним данима и припремите им ово укусно и једноставно јело које ће обожавати.
21. 12. 2024. у 13:00

СУПЕР ИДЕЈА ЗА РУЧАК: Укусна похована риба, али посна
Направите најукуснији ручак од рибе.
20. 12. 2024. у 09:00

ПЉЕСКАВИЦЕ ОД КРОМПИРА: Када пробате ову другачију верзију, месо вам уопште више неће недостајати (ВИДЕО)
Укусно јело које ће вас одушевити.
19. 12. 2024. у 07:00

МАНАСТИРСКИ ПАПРИКАШ: Брзо се спрема, а има неупоредиво бољи укус од онога са месом
Манастирски паприкаш је неодољиво укусан и идеалан је оброк када постите, а уз то је и веома здрав.
18. 12. 2024. у 11:00

РЕЦЕПТ ЗА СЛАТКИ КУПУС СА МЕСОМ: Уживаћете у сваком залогају
Слатки купус спада у чорбаста јела која се или обожавају или одбацују већ због мириса, али уз пажљиво биране зачине и квалитетну припрему, постићи ћете феноменалан укус.
17. 12. 2024. у 09:00