КУПУСЊАЧЕ ЈАЧАЈУ ИМУНИТЕТ: Спречавају упале, али их обавезно једите куване
У СЕЗОНИ вируса и прехлада требало би јести што више купуса, броколија, кеља, прокеља, карфиола, јер су ове купусњаче природни антисептици који спречавају ширење сваке упале у организму.

Фото: Shutterstock
Осим тога, ово поврће прија здрављу дигестивног система, а јача и крвну слику.
За разлику од купуса, остале купусњаче увек би требало јести куване, јер има истраживања која показују да уколико се једу пресне могу да изазову појаву струме на штитастој жлезди.
БОНУС - НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

ЧЕТИРИ ЗЕМЉЕ ЕУ ОДБИЛЕ ТРАМПОВ ПЛАН: Неће да купују америчко оружје за Украјину!
ЧЕТИРИ европске земље одбиле су да учествују у пројекту председника САД Доналда Трампа о куповини америчког оружја за Украјину.
16. 07. 2025. у 14:12

БЕБА ИЗ СРБИЈЕ СЕ УГУШИЛА НАОЧИГЛЕД РОДИТЕЉА: Незапамћена трагедија на Халкидикију
БЕБА из Србије, стара свега 13 месеци, изненада је изгубила живот у једном угоститељском објекту на Халкидикију. Како наводе грчки медији, ова незапамћена трагедија одиграла се пред очима дететових родитеља.
16. 07. 2025. у 14:33

Научници ајкулама спустили мртву краву на 1.629 метара дубине - нису могли да верују шта су рибе урадиле (ВИДЕО)
"ТО ПОКАЗУЈЕ стратегију преживљавања код врста које се не хране усамљено."
14. 07. 2025. у 13:06
Коментари (0)