НЕМА СКИЈАША КОЈИ НИЈЕ ПРОШАО ЊЕГОВЕ РУКЕ: Ненад Ђорђевић Чичак готово 15 година помаже људима да стану на панцерице (ФОТО)
ДОК су широј јавности прва асоцијација на Копаоник астрономаке цене или врхунски провод, за многе скијаше, посебно оне најмлађе прва асоцијација на ову планину је Ненад Ђорђевић, звани Чичак који готово 15 година помаже скијашима да стану на панцерице.

Фото: Уступљене фотографије
Чичак, како га многи на овој планини знају, већ деценију и по ради у Скијашници познатог хотела на Копаонику и нема тог скијаша који, жаргонски речено, није прошао кроз његове руке.
Обувао је и изувао Чичак и децу и одрасле, и почетнике и оне професионалце јер без панцерица не може нико, а у овај посао, како каже се заљубио када је имао свега 15 година.
Много тога се на Копаонику променило од тада, али његов посао није и ради га и дан данас са истим жаром и преданошћу као и када је почео.
На Копаонику није познат само због свог петнаестогодишњег стажа, већ и по својој разбарушеној коси, за коју многи мисле да је перика. Тако се још препричава када је Лепа Брена током боравка на Копаонику питала Чичка да ли му је то перика, па је и сама морала да се увери да је фризура права!
Препоручујемо

НИЈЕ НИ КУПИЛА КАРТУ, НА ПЛАЖИ ЈОЈ ПОНУДИЛИ БЕСПЛАТНУ ВОЖЊУ: Нови детаљи трагичне смрти Новосађанке у Будви
ТИНЕЈЏЕРКА је, како каже њен близак пријатељ, била девојка пуна живота, имала је много планова за будућност, а тек је имала 19 година, и цео живот је био пред њом, а сада је читава њена породица завијена у црно.
30. 05. 2025. у 14:42

УКРАЈИНА ИЗВЕЛА ЈЕДАН ОД НАЈВЕЋИХ НАПАДА НА РУСИЈУ: Аеродроми у Москви затворени, уништена важна фабрика (ВИДЕО)
УКРАЈИНА је током ноћи извела један од највећих напада дроновима од почетка рата, гађајући више циљева на територији Русије. Због напада су московски аеродроми били приморани да привремено обуставе рад, што је изазвало хаос у ваздушном саобраћају.
28. 05. 2025. у 09:45

РЕЦЕПТ ИМА 3 МИЛИОНА ПРЕГЛЕДА: Ову питу од јабука из 1894. године некада су сматрали најбољим слаткишем на свету!
УПРКОС томе што им нису били доступни миксери и разни састојци који нас данас чекају на сваком кораку, у прошлости су се људи довијали и успевали да припреме сласне десерте који се памте и данас.
03. 06. 2025. у 13:25
Коментари (0)