Шта чини месаре јединим правим избором за куповину меса?
ПРИЛИКОМ куповине и одабира меса, не одлучујемо само о оброку који ћемо припремати, већ и о здрављу, квалитету и подршци домаћој производњи.
У свету у ком потрошачи све више захтевају транспарентност и поузданост када је у питању храна коју конзумирају, куповина меса у специјализованим месарама издваја се као једина исправна одлука. Управо у месарама Индустрије меса Матијевић, оно пролази кроз строге контроле и пажљиво је припремљено за свакодневну потрошњу.
Концепт "Од њиве до трпезе" огледа се у сваком аспекту рада ове компаније, која кроз домаћи узгој и заокружен процес производње гарантује врхунски квалитет и свежину меса. За разлику од других објеката где је фокус често на масовној производњи и дистрибуцији, месаре Матијевић пружају персонализован приступ сваком купцу. Месо које је доступно на другим местима често пролази кроз дуготрајне процесе обраде и транспорта, укључујући вишеструка складиштења и продужено задржавање у хладњачама, што може довести до већег ризика од контаминације, губитка свежине, самим тим и негативног утицаја на квалитет укуса и здравље. Насупрот томе, Матијевић месаре нуде искључиво најквалитетније производе, пажљиво обрађене и испоручене у оптималном временском оквиру, што потрошачима омогућава да на свом столу увек имају загарантовано свеже месо.
Компанија Матијевић, као један од лидера у месној индустрији, својим потрошачима нуди предности домаће производње кроз потпуну контролу сваког корака у процесу. Захваљујући сопственим фармама, где се производи већина хране за стоку, стручни тим надгледа све фазе – од узгоја стоке до испоруке меса у месаре. Овакав приступ осигурава висок ниво квалитета и стабилност у снабдевању, док истовремено гарантује безбедност меса. Уз примену савремених технологија и ХАЦЦП стандарда, аутоматизоване линије за селекцију и паковање омогућавају да месо, које стиже у месаре већ 24 сата након клања, буде увек свеже и беспрекорно припремљено.
Куповина меса у месарама представља избор који гарантује сигурност и квалитет. У Матијевић месарама, сваки производ пролази кроз строге контроле, од узгоја до финалне обраде, како би потрошачи добили најсвежије производе. Захваљујући домаћем узгоју и заокруженом процесу производње, потрошачи могу бити сигурни да купују месо које није само безбедно, већ и изворно, са домаћих фарми, што доприноси очувању локалне привреде.
ДНЕВНИК СТЕПИНЦА ЗАГРЕБ КРИЈЕ ДЕЦЕНИЈАМА: Интервју - Проф. др Предраг Илић, аутор тротомне студије о злочинима у НДХ
О НЕКАДАШЊЕМ загребачком надбискупу Алојзију Степинцу (Брезарић, 1898 - Крашић, 1960) и његовој улози у Независној Држави Хрватској током Другог светског рата, објављен је у Републици Хрватској огроман број историографских и хагиографских књига, зборника радова, фељтона, чланака, али не и његов дневник у пет књига, који је водио од 30. маја 1934. до 13. фебруара 1945. године.
15. 12. 2024. у 13:55
ДА ЛИ ЈЕ МОГЛО ГОРЕ? Ево зашто је пред репрезентацијом Србије "немогућа мисија" у квалификацијама за Светско првенство?
Фудбалска репрезентација Србије играће у групи К са Енглеском, Албанијом, Летонијом и Андором у оквиру квалификација за Светско првенство 2026. али је селекција "горди албиона" нешто што ће представљати највећи проблем изабраницима Драгана Стојковића Пиксија. Не само због квалитета, већ и због нечег другог.
14. 12. 2024. у 13:16
БИЛА САМ ТРУДНА, А ОН ЈЕ БИО ГРУБ: Камера забележила Нолетову и Јецину свађу - снимак изненадио све
НОВАК и Јелена Ђоковић у емотивној вези су од 18. године, што значи да су пола живота провели заједно. Важе за један од најскладнијих парова, али и код њих се дешавају несугласице.
15. 12. 2024. у 12:00
Коментари (0)