НЕМАЧКИ МЕДИЈИ: Прехрамбена индустрија се суочава са најгором кризом од краја Другог светског рата
НЕМАЧКА прехрамбена индустрија суочава се са најгором кризом од краја Другог светског рата, пише немачки лист "Дие Велт".

Фото: Профимедиа
Према писању поменутог медија, немачки произвођачи смрзнутих и свежих производа могли би да престану са радом због повећања цена енергената.
С тим у вези, произвођачи су упутили отворено писмо немачкој влади позивајући на помоћ државе.
- Постоји опасност од значајне несташице хране у свакодневном снабдевању људи у Немачкој. Ситуација је више него озбиљна - цитирају "РТ".
Такође се напомиње да ако влада не предузме мере за решавање кризе, онда би полице у немачким супермаркетима могле да постану празне.
- Реагујте сада, иначе ће фрижидери и замрзивачи за немачко становништво ускоро бити празни - наводи се у апелу.
БОНУС ВИДЕО: ЦЕНЕ ГОРИВА ДИВЉАЈУ - Немци и Британци суочавају се са великим поскупљењима
Препоручујемо

МЕДИЈИ У НЕМАЧКОЈ: Влада ће национализовати компанију Сефе, бивши Гаспром Германија
22. 09. 2022. у 15:26

ШПИГЛ: Немачке власти замрзле руску имовину вредну 4,88 милијарди евра
21. 09. 2022. у 14:16

"ПОЈЕДОХ СЕ ЖИВ, ИЗЛУДЕ МЕ ТО" Вучић о отварању ауто-пута до Пожеге: То су већ фолирања и глупирања, крајњи рок до понедељка
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић говорио је из Чачка о отварању ауто-пута до Пожеге.
03. 07. 2025. у 11:49

"МОГЛО БИ УМРЕТИ 4.500 ЉУДИ" Ова земља је најугроженија на Западном Балкану, хитан састанак у СЗО због врућина у Европи
ЈУЖНА Европа суочава се са жестоким топлотним таласом - температуре прелазе 40 степени Целзијуса, а у шпанској покрајини Уелва измерено је рекордних 46 степени, што је највиша јунска температура у историји земље. Истовремено, Италија, Грчка, Португалија и Западни Балкан такође бележе рекордне врућине, праћене шумским пожарима и људским жртвама.
01. 07. 2025. у 11:45

НЕМА КАМЕРА, РАДАРА, НИ ПОЛИЦИЈЕ: У Србији уведен НОВ НАЧИН мерења брзине - казне стижу на кућну адресу
СИСТЕМ који фунционише потпуно аутоматски.
03. 07. 2025. у 19:09
Коментари (1)