РУЧАК БЕЗ ХЛЕБА: Кромпир на више начина - у једном рецепту (ФОТО/ВИДЕО)
КРОМПИР се може спремити на различите начине, а ово је брз и једноставан рецепт за кромпир који се једе без хлеба

Фото: Јутјуб принтскрин/Jelejelena Petrovic
Кромпир на више начина - Састојци:
600 гр кромпира
суви зачин или само со
грануле белог лука
1 кашичица црвене млевене паприке
мало оригана
Кромпир на више начина - Припрема:
Кромпир очистити, па га исећи на коцке и кувати 10-12 минута и потом оцедити.

Foto: Bakina kuhinja
Додати у њега мало уља паприку, оригано зачин, бели лук и све измешати.
Уље загрејати у тигању, па га убацити у врело уље и још га пропржити уз благо окретање да лепо зарумени и буде реш тад, јер тад је најслађи.

Foto: Bakina kuhinja
Сервирати као додатак неком месу. Фантастичан.
Препоручујемо

САВРШЕН ДОРУЧАК: Фине мекане лепиње са кромпиром за добро јутро (ВИДЕО)
16. 03. 2023. у 12:00

НАПРАВИТЕ КЛУПКО ПОГАЧУ: Мекана и укусна, а брзо се спрема (ВИДЕО)
15. 03. 2023. у 15:00

ПУН ПОГОДАК: Мали, посни мафини хлебчићи са семенкама (ВИДЕО)
14. 03. 2023. у 18:00

МОЛДАВИЈА ДОНЕЛА ОДЛУКУ ВЕЗАНУ ЗА СРБИЈУ: Ограничили увоз ове намирнице из наше земље
ВЛАДА Молдавије донела је одлуку о привременом ограничењу увоза шећера из Србије, уз образложење да на тај начин жели да заштити домаћу производњу и стабилизује тржиште.
10. 10. 2025. у 13:22

РУСИ ОТКРИЛИ ЧИМЕ СУ СИНОЋ ГАЂАЛИ УКРАЈИНУ: "Одговор на терористичке ударе по цивилним објектима"
РУСКЕ оружане снаге током ноћи извеле су масовни напад на енергетске објекте који напајају војно-индустријски комплекс Украјине, саопштило је Министарство одбране Русије.
10. 10. 2025. у 14:48

НАУЧНИЦИ ЗАБРИНУТИ: Открили нешто алармантно што цури испод океана око Антарктика: "Непознаница - не знамо зашто"
НАУЧНИЦИ су открили алармантан феномен на Антарктику - метан, гас који снажно загрева планету, ослобађа се из пукотина на морском дну "запањујућом брзином" како се регија загрева. Ово откриће изазива бојазан да су постојеће прогнозе глобалног отопљавања можда биле подцењене, пише Си Ен Ен.
11. 10. 2025. у 10:46
Коментари (0)