НА ПРВИ ПОГЛЕД ИЗГЛЕДА КАО ПИТА: Пробајте запечену тестенину са кобасицом (ВИДЕО)
ЗАНИМЉИВО јело, лако за спремање одличног укуса. Уживаћете!

Фото: Јутјуб принтскрин/Jelajelena Petrovic
ЗАПЕЧЕНА ТЕСТЕНИНА СА КОБАСИЦОМ - потребно је:
300 гр тестенине
200 гр сира тврђег
200 мл киселог млека
50 гр сувих кобасица
мало уља
качкаваља
першунов лист

Foto: Bakina kuhinja
ЗАПЕЧЕНА ТЕСТЕНИНА СА КОБАСИЦОМ - припрема:
Скувати тестенину не баш сасвим и оцедити је. У чинију размутити јаја, додати кисело млеко, коцкице кобасице, 50 гр качкаваља ренданог и измрвљен сир. Додати неколико кашика маслиновог уља и мало соли.
На крају убацити сецкан першун и млевени бибер и изједначити. Тепсију подмазати уљем и сипати тестенину и мало је поравнатии.
Преко тестенине сипати спремљен надев, па протрести да дође између тестенине. Одозго додати мало још мрвљеног сира и ренданог качкаваља. Пећи у рерни на 220 степени око 30 мин. Врхунско.
Препоручујемо

РЕЦЕПТ ЗА НАЈТРАЖЕНИЈУ ЧОРБУ: Данашњи ручак - ништа лакше (ВИДЕО)
23. 03. 2023. у 12:00

СЛАНЕ КОРПИЦЕ СА СПАНАЋЕМ: За доручак, вечеру или прилог уз ручак (ВИДЕО)
15. 03. 2023. у 12:00

ВЕШТАК ОТКРИО ЈЕЗИВЕ ДЕТАЉЕ О ДЕЧАКУ УБИЦИ: Ево зашто је Коста пуцао на чувара школе, није га потресло сазнање кога је све убио
ЗАКЉУЧИЛИ смо да је Коста био способан да управља својим поступцима у време извршења злочина и да та способност није била битно смањена. Постоји једна краткотрајна ометеност, за период у учионици за који он каже да нема сећања, али он је све радио по плану. То указује да је он управљао својим поступцима.
05. 06. 2025. у 17:05

СРПСКА ПОСЛА: Никола Јокић запањио свет! Вратио се у Србију и урадио ОВО (ВИДЕО)
НИКОЛА Јокић је најбољи кошаркаш планете, али дајте му лопту и биће најбољи у сваком спорту. То је показао још једном.
08. 06. 2025. у 08:54

ВРТОГЛАВА СУМА: Колику националну пензију прима Љиљана Благојевић
ЈЕДНА од наших најистакнутијих драмских уметница Љиљана Благојевић отишла је у пензију, а налази се међу двадесетчетворо уметника, који ће примају националну пензију за допринос култури.
07. 06. 2025. у 11:30
Коментари (0)