ПОСНЕ КИФЛИЦЕ СА СПАНАЋЕМ: Једноставан рецепт за било које доба дана
Домаће кифлице мекане као памук и невероватно укусне.

Фото Shutterstock
Састојци:
- 500 г брашна
- 1 кесица прашка за пециво
- 1 кашичица соли
- 1 шоља биљног млека
- 1/2 шоље уља
За фил:
- уље за пржење
- 200 г свежег спанаћа
- 200 г тофу сира
- 1 главица црног лука
- 2 чена белог лука
- со и бибер по укусу
Припрема:
Помешајте најпре суве састојке: брашно, прашак за пециво и со.
У то додајте уље и биљно млеко, па замесите глатко тесто и покријте крпом. Нека одстоји око пола сата.
У тигању на мало уља пропржите ситно сецкан црни и бели лук, па томе додајте ситно сецкан и добро оцеђен спанаћ, па пропржите.
Додајте тофу сир, со и бибер, па пржите док се лепо не сједини.
Развуците тесто у круг, исеците га на троуглове и у сваки додајте кашиком мало фила, па мотајте кифлице.
Пеците у рерни претходно загрејаној на 180 степени око 20-25 минута.
(glossy)

"ДОБРО СМО УПОЗНАТИ СА ДОГАЂАЈИМА У СРБИЈИ" Медведев оптужио Запад за организовање протеста у другим земљама
ЗАМЕНИК председника Савета безбедности Русије и председник странке Јединствена Русија Дмитриј Медведев оптужио је данас западне земље да организују протесте и мешају се у изборне процесе других земаља да би одржале своју доминацију.
31. 07. 2025. у 17:01

ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМЦИ ХАПШЕЊА ШИПТАРСКОГ ТЕРОРИСТЕ: Овако је пао бивши припадник ОВК у Свилајнцу, ево за шта се сумњичи (ВИДЕО)
ШИПТАРСКИ терориста и бивши истакнути припадник терористичке ОВК Халили Лулзин, ухапшен је данас у Свилајнцу, у заједничкој акцији Безбедносно-информативне агенције, Службе за откривање ратних злочина УКП МУП-а Републике Србије, а у сарадњи са Тужилаштвом за ратне злочине.
22. 07. 2025. у 20:54

БЛОКИРАО ПРОМЕТНУ УЛИЦУ: Кад су видели ко је за воланом, нико није смео ни да приђе! (ВИДЕО)
НЕОДГОВОРНИ возач "хонде" блокирао је недавно улицу испред мумбајског тржног центра Локхандвала, међутим када су остали возачи пришли да га питају га како се то понаша и затраже од њега да склони возило, уследио је прави шок.
31. 07. 2025. у 17:34
Коментари (0)