ЗДРАВИ МАФИНИ СА ОВСЕНИМ ПАХУЉИЦАМА: Укусни залогаји спремни за 30 минута
Савршени за доручак или ужину, а праве се брзо и лако.
Foto: Shutterstock
Састојци:
- 3 кромпира средње величине
- 4 јајета
- 100 г брашна
- 3 кашике уља
- 2 кашике овсених пахуљица
- 1 кашичица соли
- ½ кашичице ђумбира
- 2 кашике сусама
Припрема:
Прво ољуштите кромпир, па га скувајте и изгњечите. Додајте му со, ђумбир и кашику уља. Онда умутите јаја и додајте две кашике уља, пахуљице и брашно. Додајте изгњечен кромпир и све измешајте. Сипајте смесу у калупе обложене пек-папиром па их поспите сусамом. Мафине пеците 30-40 минута у рерни претходно загрејаној на 200 степени. Пријатно!
(trpeza)
Препоручујемо
ЈЕДНОСТАВАН И БРЗ ДОРУЧАК: Јогурт мафини са шунком и сиром
13. 02. 2025. у 07:00Јована Васић
САВРШЕНИ БРЗИ ДОРУЧАК: Мафини са качкаваљем и спанаћем
25. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
ФАНТАСТИЧНЕ ПАЛАЧИНКЕ СА МАКОМ И ШЉИВАМА: Комбинација укуса која ће вас одушевити
14. 02. 2025. у 16:00Jована Васић
ЗА САВРШЕН ПОЧЕТАК ДАНА: Домаћи хлеб од 3 састојка по рецепту Џејмија Оливера
18. 02. 2025. у 07:00Јована Васић
ЕКСКЛУЗИВНО - УРАНИЈУМ И ТЕШКИ МЕТАЛИ ОТКРИВЕНИ У ТКИВУ ГЕНЕРАЛА ПАВКОВИЋА: Из италијанске лабораторије стигли резултати анализа (ФОТО)
У ТУМОРСКОМ ткиву генерала Небојше Павковића, које је 15. септембра послато на анализе у специјализовану лабораторију у Италији, пронађени су уранијум и тешки метали у екстремно високим концентрацијама!
29. 11. 2025. у 08:00
ОТАЦ ПАДАО У НЕСВЕСТ, ХИТНА ИНТЕРВЕНИСАЛА НЕКОЛИКО ПУТА Мучне сцене на сахрани Ане Радовић - Из породичне куће је испратили на вечни починак
ДАНАС је на Златиборском гробљу сахрањена Ана Радовић из Чајетине, која је погинула у тешкој сабраћајној несрећи на магистралном путу код Чачка.
28. 11. 2025. у 14:45
НА ТРГУ ЗА ДОЧЕК НОВЕ ГОДИНЕ Објављено колико ће град платити Мерлину за концерт у "најлуђој ноћи"
Већина певача дочек Нове године проводи радно јер је ово својеврсна прилика да зараде огромне хонораре, који су неретко и по неколико пута већи у односу на стандардне.
29. 11. 2025. у 17:35
Коментари (0)