КРЕМАСТИ ПОСНИ СУТЛИЈАШ: Идеално решење када желите брз и лаган десерт, било за свакодневни оброк или посну трпезу
15. 03. 2025. у 15:00
Најбржи домаћи десерт у данима поста. Прави се брзо и лако, укус и мирис су му божанствени, а нема шансе да не успе.
Повезане вести

ДОМАЋИ ПУДИНГ ОД ЧОКОЛАДЕ: Без млека и шећера, готов за 2 минута, савршен за пост, или дијету
Уколико вам је преостало мало пиринча од ручка који сте обарили без додавања соли имамо сјајну идеју како да га искористите и уживате у укусном, посном и здравом дезерту.
04. 04. 2025. у 16:00

ПОСНИ КОЛАЧ СА МАКОМ: Толико је укусан, да се топи у устима
Посни колач са маком се брзо и лако прави, готов је за мање од сат времена.
29. 03. 2025. у 13:00

ПОСНЕ КУГЛИЦЕ ОД САМО 3 САСТОЈКА: Укусне посне куглице се брзо и једноставно припремају и савршене су за сваку прилику
Задовољство какво морате да пробате, куглице од кикирики путера и чоколаде.
21. 03. 2025. у 16:00

ПОСНИ ЧИЗКЕЈК: Кремасти десерт који помера границе доброг укуса
Чизкејк, једна од најпопуларнијих посластица на свету, има много варијанти, а данас вам представљамо посни дезерт инспирисан чизкејком, чији се фил заправо прави од индијског ораха. Укусан је, сластан и траје дуго, а прави се очас посла!
19. 03. 2025. у 13:30
Најновије из рубрике

НАЈКРЕМАСТИЈА ТОРТА БЕЗ ПЕЧЕЊА И ЈАЈА: Прави се са свега 20 минута, а укусом осваја и највеће сладокусце (ВИДЕО)
Данас вам представљамо један такав домаћи слаткиш, који има сластан, кремасти фил на бази шлага, а док се у један део умеша бела чоколада, другом неодољив укус и боју даје чоколадни крем. За припрему ове посластице не треба вам више од 20 минута, а укус јој је божанствен и савршена је за пролећне дане.
16. 04. 2025. у 11:30

ФАРБАЊЕ ЈАЈА САЛВЕТОМ: Најлакша техника коју ће обожавати и деца и одрасли
Јаја за Ускрс можете да офарбате у дугиним бојама, а само су вам потребне салвете и фарба за јаја.
16. 04. 2025. у 10:00

ШТА СВЕ ТРЕБА ДА СЕ НАЂЕ НА УСКРШЊОЈ ТРПЕЗИ: По старим обичајима уз јаја, јагњетина и рен имају посебну симболику
На Ускрс се у домовима православих верника након вишенедељног поста поставља мрсна трпеза. Спрема се печеница, најчешће прасе или јагње, меси се ускршња погача, а почасно место на столу припада јајима.
16. 04. 2025. у 08:30

ЗАПЕЧЕНИ МЛИНЦИ СА ЋУРЕТИНОМ: Савршенство укуса чак и за избирљиве
Ћуретина са млинцима је укусан и заситан ручак који можете спремати на више начина - са куповним или домаћим млинцима, са једном или више врста павлаке, а сваки је подједнако укусан.
16. 04. 2025. у 07:00

ХРСКАВЕ ХЕРОВКЕ: Рецепт за најлепши старински словачки колач од 2 састојка
Херовке су традиционални словачки колачи који се припремају од једноставних састојака попут жуманаца и брашна.
15. 04. 2025. у 16:00
Коментари (0)