ШПАНСКИ ОМЛЕТ: Неодољиво јело које морате пробати
22. 01. 2025. у 07:30
Ако волите да испробате, наш предлог за доручак је шпански омлет. Прави се од три јефтина састојка, без много муке, а заситиће вас.
Повезане вести

АЈВАР ПИТА: Рецепт коме ћете се често враћати
Пита са ајваром може бити послужена и хладна и топла, за доручак или вечеру.
09. 03. 2025. у 07:00

ВЕОМА ПОПУЛАРАН И ТРАЖЕН ДОРУЧАК: Бенедикт јаја
Ова једноставна, али савршено уравнотежена комбинација хрскавог тоста, пошираног јајета, сланинице и богатог холандез соса освојиће вас на први залогај. Припрема можда делује као изазов, али уз добар рецепт и мало стрпљења, лако можете направити ово јело код куће.
25. 02. 2025. у 07:00Јована Васић

ПРЖЕНИ ТРОУГЛИЋИ СА СИРОМ ОД КРОМПИРОВОГ ТЕСТА: Савршен рецепт за почетак дана
Пржени троуглићи са сиром од кромпировог теста су одлична идеја за доручак уз шољу јогурта.
24. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
Најновије из рубрике

ЈЕДНОСТАВАН РЕЦЕПТ ЗА ГОВЕЂИ ПИЛАВ: Сочно и окрепљујуће јело које се припрема брзински
Овај пилав је права гозба у једном тигању – мирисан, богат, сладуњав од шаргарепе и сувог грожђа, а пуног укуса захваљујући зачинима и сочној говедини. Савршен за све који воле оријенталну ноту у домаћем оброку.
21. 04. 2025. у 16:00

КОЛАЧИ ОД БАНАНЕ И СУСАМА СА ЦРНОМ ЧОКОЛАДОМ: Здрава, брза и неодољива посластица
Колачи од банане и сусама са црном чоколадом се лако праве, и потребно вам је само пар састојака.
21. 04. 2025. у 14:30

МИМОЗА ТОРТА: Још лепша од салате, кремаста је, пуна фила, одушевиће вас на први залогај (ВИДЕО)
Кремаста Мимоза слана торта право је освежење за ускршњу трпезу. Њен лаган и пенаст фил топи се у устима, док се благи укуси савршено стапају у хармоничну целину.
21. 04. 2025. у 11:30

ЧОРБА ОД ЦВЕКЛЕ: Здрава и укусна, а крепи организам у трену, сипаћете тањир више
Лагана, а здрава чорба, правићете стално.
21. 04. 2025. у 10:00

ПУЊЕНА ПЛЕЋКА: Сочно и сласно јело распаметиће вас од првог залогаја
Гурмански специјалитет за оне избирљиве, савршено укусан ручак.
21. 04. 2025. у 08:30
Коментари (0)