ЛИКЕР ОД КАФЕ: Прави се од само 4 састојка, има прелепу арому, а што дуже стоји то је лепши
18. 02. 2025. у 11:00
Домаћи ликер од кафе одушевиће вас укусом и аромом, али и веома једноставном припремом. Можете и да га искористите као додатак за припрему разних колача и посластица.
Повезане вести

ЗДРАВ И УКУСАН НАПИТАК: Мача лате за савршено јутро
Здрав и укусан напитак разбудиће вас у моменту, уместо кокосовог, можете да сипате било које биљно млеко.
02. 05. 2025. у 07:00

ДОМАЋИ ЛИКЕР ОД ЈАГОДА: Слатко и мирисно пиће које осваја неодољивом аромом
Ликер од јагоде има пријатну и недољиву арому, а за његову припрему је потребно пар састојака и мало времена. Оно што је битно код припреме овог ликера јесте да користите чврсте баштенске или шумске јагоде које нису презреле или оштећене. Ликер од јагоде може свако да направи, а супер је избор за освежење, поготово када вам дођу гости.
14. 03. 2025. у 16:00

ЧОКОЛАДНИ ЛИКЕР: Аперитив без мане
Спој десерта и алкохола чини чоколадни ликер вечитим класиком, идеалним за опуштање на крају радног дана.
10. 03. 2025. у 16:00
Најновије из рубрике

ОСВЕЖАВА И ДАЈЕ СНАГУ: Пролећна салата од шаргарепе и сувог грожђа
ПРОЛЕЋНА салата од шаргарепе и сувог грожђа је освежавајућа и даје енергију.
13. 05. 2025. у 23:10

НЕСТВАРНО КРЕМАСТИ: Колачићи препуни чоколадног фила
КОЛАЧИЋИ препуни чоколадног фила се једноставно праве, а изгледају попут колача из посластичарнице.
13. 05. 2025. у 21:00

БОЉИ НЕГО ИЗ ПЕКАРЕ: Рецепт за домаће ђевреке
УКОЛИКО сте љубитељ домаћих пецива, испробајте и овај рецепт за најбољи ђеврек.
13. 05. 2025. у 19:00

НЕВЕРОВАТНО УКУСНА: Круна од лиснатог теста са спанаћем и козијим сиром
ОВА круна од лиснатог теста са спанаћем и козјим сиром прави је хит за сваку прилику – изгледа импресивно, а припрема се лако.
13. 05. 2025. у 16:45

ПРЖЕНИ ШТАПИЋИ СА ШУНКОМ И СИРОМ: Право мало задовољство које се спрема брзо и једноставно, а нестаје још брже
Ови пржени штапићи са шунком и сиром су мекани изнутра, хрскави споља и савршени за доручак, ужину или дружење. Нема квасца, нема чекања да нарасте – само замутите, развучете и пржите.
13. 05. 2025. у 08:00
Коментари (0)