РЕЦЕПТ ЗА НАЈСОЧНИЈЕ ТЕЛЕЋЕ ШНИЦЛЕ: Кувају се у сопственом сосу!
ОДЛИЧАН рецепт за све љубитеље телећих шницли!
![РЕЦЕПТ ЗА НАЈСОЧНИЈЕ ТЕЛЕЋЕ ШНИЦЛЕ: Кувају се у сопственом сосу! РЕЦЕПТ ЗА НАЈСОЧНИЈЕ ТЕЛЕЋЕ ШНИЦЛЕ: Кувају се у сопственом сосу!](/data/images/2023-06-30/369518_profimedia-0347936424_fmob.jpg)
Foto: Profimedia
СОЧНЕ ТЕЛЕЋЕ ШНИЦЛЕ - састојци:
1 кг телећег меса (исечено на шницле 1-1,5 цм дељине)
СОЧНЕ ТЕЛЕЋЕ ШНИЦЛЕ - припрема:
Месо истуците са обе стране и посолите и сипајте суви зачин. Ређајте у лонац средње величине, по дну. Поспите першуном и белим луком.
Ређајте по редовима док не истрошите сво месо.
Прелијте чашом воде и пустите да уврије на високој температури. Потом досути још пола чаше воде, смањити температуру и динстати још 1-1,5 сат.
Јело је готово када сва вода испари. Ово је одличан рецепт јер ће вам месо остати мекано и куваће се у сопственим соковима.
Уз месо послужите грилован парадајз и печурке, а уз то можете послужити и готову тестенину пуњену сиром или спанаћем.
Пријатно!
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо
![„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли... „КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли...](/data/images/2021-05-10/94398_untitled_kf.jpg?time=1719076408)
„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за "Билд" о руским бомбама - "Ово није могло да се замисли..."
НА ЗАПАДУ нису могли да верују да постоји тако масивна бомба као што је ФАБ-3000 коју су руске снаге недавно употребиле у Украјини, оцењује немачки новинар Јулијан Репке у репортажи за „Билд“.
22. 06. 2024. у 19:05
![НЕВРЕМЕ ТУТЊИ СРБИЈОМ: Почео и град, могуће и суперћелијске олује (ФОТО/ВИДЕО) НЕВРЕМЕ ТУТЊИ СРБИЈОМ: Почео и град, могуће и суперћелијске олује (ФОТО/ВИДЕО)](/data/images/2024-06-22/499409_mixcollage-22-jun-2024-05-36-pm-7703_kf.jpg?time=1719098240)
НЕВРЕМЕ ТУТЊИ СРБИЈОМ: Почео и град, могуће и суперћелијске олује (ФОТО/ВИДЕО)
Снажна грмљавинска олуја са Подриња обрушила се на Крупањ.
22. 06. 2024. у 17:11 >> 17:30
![УВЕК КУПИО МРВИЦЕ СА СТОЛА: Шта је патријарх Павле говорио о преједању УВЕК КУПИО МРВИЦЕ СА СТОЛА: Шта је патријарх Павле говорио о преједању](/data/images/2024-03-10/461037_81540-patrijarhpavle10140903-orig_kf.jpg?time=1719121013)
УВЕК КУПИО МРВИЦЕ СА СТОЛА: Шта је патријарх Павле говорио о преједању
УВЕК је добро послушати овог човека.
23. 06. 2024. у 07:36
Коментари (0)