РЕЦЕПТ ЗА НАЈСОЧНИЈЕ ТЕЛЕЋЕ ШНИЦЛЕ: Кувају се у сопственом сосу!
ОДЛИЧАН рецепт за све љубитеље телећих шницли!
                                                                                    Foto: Profimedia
СОЧНЕ ТЕЛЕЋЕ ШНИЦЛЕ - састојци:
1 кг телећег меса (исечено на шницле 1-1,5 цм дељине)
 
СОЧНЕ ТЕЛЕЋЕ ШНИЦЛЕ - припрема:
Месо истуците са обе стране и посолите и сипајте суви зачин. Ређајте у лонац средње величине, по дну. Поспите першуном и белим луком.
Ређајте по редовима док не истрошите сво месо.
Прелијте чашом воде и пустите да уврије на високој температури. Потом досути још пола чаше воде, смањити температуру и динстати још 1-1,5 сат.
Јело је готово када сва вода испари. Ово је одличан рецепт јер ће вам месо остати мекано и куваће се у сопственим соковима.
Уз месо послужите грилован парадајз и печурке, а уз то можете послужити и готову тестенину пуњену сиром или спанаћем.
Пријатно!
Препоручујемо
                    
                    "ПА ХАЈДЕ ДА ПРОДУЖИМО ЗАДОВОЉСТВО" Захарова упутила мистериозну поруку Западу
ПОРТПАРОЛКА руског Министарства спољних послова Марија Захарова изјавила је данас да су западне земље забринуте због тога каква би још нова испитивања оружја Русија могла да спроведе након демонстрације ракете "Буревестник".
01. 11. 2025. у 19:52
                    
                    САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
                    
                    "ОНА ЈЕ ЗЛА!" Ова позната српкиња је заова Снежане Ђуришић (ФОТО)
"МАЛО је зла, али је наша..."
02. 11. 2025. у 16:10
                    
                    
                    
                    
                                        
                                        
                                
                                        
                                        
                                        
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
Коментари (0)