КРЕМАСТО И УКУСНО: Свима омиљена запечена пилетина са тестенином и павлаком!
Брзо, једноставно, укусно и кремасто.
 
                                                                                    Фото Shutterstock
Потребно:
* пилећи батак, 2 ком.
* тестенина по избору,300 г
* црни лук,1 главица
* павлака, 200 г
* уље, мало
* суви зачин, по укусу
* бибер, по укусу
* босиљак, мало
* першун, мало
* качкаваљ, 150 г
Припрема:
- Посебно скувајте батаке и тестенину, па батаке одвојите од костију и исецкајте, макароне исцедите, ставите све у тепсију, додајте ситно исецкан црни лук и павлаку.
- Измешајте, додајте зачине и мало уља и преко нарендани кацкаваљ. Убаците у рерну на 200 степени док качкаваљ не порумени.
(Super recepti/Žena)
Препоручујемо
 
                    
                    ТРАДИЦИОНАЛНО ЈЕЛО КОЈЕ СРБИ ОБОЖАВАЈУ: Слана сарма торта идеална за славе
09. 12. 2023. у 11:00
 
                    
                    ПРЕДЈЕЛО ЗА ДЕЦЕМБАРСКЕ ДАНЕ: Чувена бегова чорба са куркумом
09. 12. 2023. у 14:56
 
                    
                    УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ У КЛАНИЦИ ПОКРОВСКА: "У граду је прави пакао, Руси довели све снаге које могу"
РУСКА пешадија продрла је у градске границе једног од главних стратешких циљева председника Русије Владимира Путина, претећи да га опколи. Украјинске специјалне снаге укључиле су се у борбе у урбаном подручју.
29. 10. 2025. у 17:43
 
                    
                    САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
 
                    
                    Удала се за 25 лета старијег чобанина, доживела шок кад је умро
Марсел Амфу је читав свој живот живео једноставно. Његова кућа није имала ни струје ни воде. То му је омогућило да уштеди огромне суме новца.
28. 10. 2025. у 21:37
 
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Коментари (0)