САМО ДА ПРОБАТЕ ОВАЈ УКУС: Амарето ћуретина за право задовољство
УЖИВАЈТЕ у сваком залогају овог укусног специјалитета.

Фото Printskrin Youtube/Kuhinjica
Потребно:
* ћуреће бело месо, 500 г
* маслиново уље, 3 кашике
* биљна павлака, 200 мл
* тестенина, 400 г
* чери парадајз, 200 г
* шампињони, 100 г
* бујон, 200 мл
* со, по укусу
* бибер, по укусу
* амарето, 40 мл
Припрема:
- На део загрејаног уља ставите зачињену ћуретину и запеците је са обе стране. Затим налијте бујоном и кувајте док течност не испари.
- Пред крај кувања у посуду с месом улијте биљну павлаку, а кад прокључа, сипајте амарето.
- На други део уља ставите насечен чери парадајз и шампињоне, мало пропржите, зачините и додајте кувану и оцеђену тестенину.
- Сервирајте тестенину с поврћем и амарето ћуретину и послужите.
(Super recepti/Žena)
Препоручујемо

НЕВЕРОВАТНО МЕКАНО, МИНИ БАВАРСКО ПЕЦИВО: Прво се кува, па тек онда пече (ВИДЕО)
20. 12. 2023. у 11:00

РУСКИ АВИОНИ УШЛИ У ДРЖАВУ НАТО, ЗАДРЖАЛИ СЕ 12 МИНУТА: "Ово је неприхватиљво и невиђено брутално"
ТРИ руска борбена авиона МИГ-31 ушла су данас у естонски ваздушни простор у области острва Вајндло без дозволе и остала у естонском ваздушном простору скоро 12 минута, пренео је естонски портал "Ерр.ее".
19. 09. 2025. у 17:00

ОВО ЈЕ ДЕТАЉАН СПИСАК НАМИРНИЦА КОЈИМА ЋЕ ПАСТИ ЦЕНА: Нове економске мере важне за грађане
ПРЕСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је јуче приликом излагања о смањењу маржи на кућну хемију и прехрамбене производе, а у оквиру представљања нових економских мера за грађане, да снижење које ће уследити као последица ограничења трговачких маржи обухвата 3000 производа из 23 групе.
25. 08. 2025. у 13:15

ДИРЉИВО: Објављена Халидова преписка са директором клинике (ФОТО)
ПЕВАЧ Халид Бешлић опоравља се након што је завршио у болници због здравствених проблема. Вест о његовој болести забринула је многе обожаваоце и естрадне личности, међу којима је Халид цењен и омиљен, а сада се огласио и заступник у НСРС и директор Универзитетског-клиничког центра РС Владо Ђајић.
19. 09. 2025. у 15:33
Коментари (0)