ВЕРУЈТЕ НАМ НА РЕЧ, САМО МАЛО ТРУДА ЗА ОВАЈ СПЕЦИЈАЛИТЕТ: Поховане паприке са сусамом и сиром
ВЕРУЈТЕ да не постоји особа која ће одбити ово феноменално јело.

Фото Shutterstock
Састојци:
* печене паприке
* 100 г топљеног сира
* 50 г сусама
* со, бибер
* суви зачин
* 2 јајета
* брашно
* презле
* уље
Припрема:
1. Печене паприке одмрзните уколико су биле у замрзивачу, посолите их и побиберите. У сваку ставите комад сира.
2. Уваљајте их у брашно, па у јаја у која сте ставили мало биозачина, па у презле, које треба помешати са сусамом.
3. Пржите их на тихој ватри.
4. Поховане паприке, док су још вруће, поређајте на овал.
5. Можете их јести самостално, а као прилог можете да послужите помфрит.
(Stil)
Препоручујемо

ДА КУЋА ЗАМИРИШЕ НА ЛЕПО ВРЕМЕ: Бела пита с кокосом, богатог укуса
21. 02. 2024. у 07:00

СЛАСНЕ И СОЧНЕ, ЗАГРЕЈАЋЕ ВАМ ДУШУ И ТЕЛО: Ћуфте у сочном бећар сосу
20. 02. 2024. у 11:00

СОЧНА И ЛАГАНА: Парадајз чорба, греје душу и тело, сипаћете тањир више
20. 02. 2024. у 12:00

"ДА ЛИ НАС ЈЕ ТРАМП ПРЕВАРИО?" Немачки медији брује, шок у Берлину због слања америчких система "патриот" Украјини
ТО ЈЕ била велика нада у заштити од Путинових ракета: у понедељак је председник САД Доналд Трамп најавио да ће Украјини бити испоручено оружје, али да ће Европљани морати све да плате. Сада се испоставља да Немачка неће само финансирати, већ ће морати и сама да испоручи сопствену противваздушну одбрану, иако је већ сада у дефициту, пише немачки Билд.
19. 07. 2025. у 10:22

СКАНДАЛ ТРЕСЕ НЕМАЧКУ: Погледајте колико је Аналена Бербок потрошила на шминку за само три месеца
КАБИНЕТ бившег немачког канцелара Олафа Шолца издвојио је скоро 590.000 евра из јавних средстава за шминкање и уређивање изгледа државних функционера у периоду од 2022. до марта 2025. године, пише Билд позивајући се на податке немачке владе.
19. 07. 2025. у 11:16

Научници ајкулама спустили мртву краву на 1.629 метара дубине - нису могли да верују шта су рибе урадиле (ВИДЕО)
"ТО ПОКАЗУЈЕ стратегију преживљавања код врста које се не хране усамљено."
14. 07. 2025. у 13:06
Коментари (0)