РИБЉЕ ПЉЕСКАВИЦЕ: Посне и другачије, здрав ручак за целу породицу
18. 04. 2024. у 10:36
Посно јело које се брзо спрема, додајте им неки прилог и уживајте у ручку.
Повезане вести

ОВАКО ШПАНЦИ ПРИПРЕМАЈУ РИБЉУ ЧОРБУ: Од две врсте рибе и морских плодова, а не постоји особа која ће јој одолети (ВИДЕО)
Рибља чорба је идеална за време поста и празника. Прави се лако и брзо, а врсту рибе можете да бирате по укусу.
06. 01. 2025. у 07:00Новости онлине

ПОСНЕ ПЉЕСКАВИЦЕ ОД РИБЕ: Идеалан специјалитет за све који посте
Једноставан рецепт уз који ћете брзо припремити овај специјалитет од рибе.
05. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
Најновије из рубрике

КРОМПИР СА ГРАШКОМ У КРЕМАСТОМ СОСУ: Направите ручак који ће цела породица да обожава
Кромпир са грашком је традиционална комбинација која се налази на трпезама широм света, због своје једноставности, препознатљивог укуса и нутритивне вредности. Реч је о укусном јелу, које пружа одличан извор енергије, влакана и витамина.
15. 03. 2025. у 09:00

ТРАДИЦИОНАЛНА ВРАЊАНСКА ПИТА: Самса са милерамом од готових кора
Предност ове самсе је што је можете направити веома брзо, а по укусу неће заостајати за оном старинском.
15. 03. 2025. у 07:00

ДОМАЋИ ЛИКЕР ОД ЈАГОДА: Слатко и мирисно пиће које осваја неодољивом аромом
Ликер од јагоде има пријатну и недољиву арому, а за његову припрему је потребно пар састојака и мало времена. Оно што је битно код припреме овог ликера јесте да користите чврсте баштенске или шумске јагоде које нису презреле или оштећене. Ликер од јагоде може свако да направи, а супер је избор за освежење, поготово када вам дођу гости.
14. 03. 2025. у 16:00

ПОСНА БАЈАДЕРА: Многима омиљени ситни колач
Бајадера са разлогом важи за краљицу ситних колача, а ова посна варијанта подједнако је укусна као и мрсна.
14. 03. 2025. у 15:00

МАНАСТИРСКА ЈОТА: Најукусније јело по рецепту са Хиландара
Рецепт за јоту оригинално потиче из Италије, тачније из Трста.
14. 03. 2025. у 13:30
Коментари (0)