ПИЛЕЋИ НАГЕТСИ ИЗ РЕРНЕ : Крцкаво, поховано месо са кромпиром, без стајања крај шпорета
Пилеће нагетсе послужите уз мајонез или кечап.

Foto: Shutterstock
Састојци:
- 500 г пилећег белог меса
- 500 г кромпира
- 100 г презли
- 200 г качкаваља
- 250 г маргарина
- 1 кашика мешавине сувог биљног зачина
Припрема:
Кромпир ољуштити, опрати и исецкати. Посебно помешати презле и рендани качкаваљ, а маргарин истопити. Месо исећи на мање комаде и сваки умочити у маргарин, а потом уваљати у смесу са презлама. Ређати по средини подмазаног плеха. Са стране ставити кромпир, посолити по укусу, прелити преосталим маргарином и пећи на 180 степени око 40 минута. (trpeza)
Препоручујемо

ЛЕПЕ СЕ ЗА ПРСТЕ: Ребарца са савршеним преливом, као из ресторана
16. 06. 2024. у 10:00

ОВАКВЕ ЈОШ НИСТЕ ПРОБАЛИ: Најбољи рецепт за пржене тиквице (ВИДЕО)
15. 06. 2024. у 11:00

ДОГОВОРЕНО ПРИМИРЈЕ ИРАНА И ИЗРАЕЛА: Трамп - Крај рата; Бомбе САД нису уништиле нуклеарна постројења? (ФОТО/ВИДЕО)
РАТ Израела и Ирана - 11. дан.
23. 06. 2025. у 08:17 >> 00:53

ХАМНЕИ ПРЕВАРИО ТРАМПА: Америка гађала празно нуклеарно постројење?
ВИСОКИ ирански извори рекли су Реутерсу да је већина високо обогаћеног уранијума на локацији Фордо уклоњена пре америчког напада.
22. 06. 2025. у 10:37

ИСТИНА О БЕБЕКОВОМ ПОРЕКЛУ: Демантовао погрешне информације
ПЕВАЧ Жељко Бебек прославио се у бенду Бијело дугме, а онда је низао успехе и у соло каријери. Он је деценијама на јавној сцени, а мало ко зна да његово име није Жељко.
25. 06. 2025. у 16:30
Коментари (0)