ПИЛЕЋИ НАГЕТСИ ИЗ РЕРНЕ : Крцкаво, поховано месо са кромпиром, без стајања крај шпорета
Пилеће нагетсе послужите уз мајонез или кечап.
 
                                                                                    Foto: Shutterstock
Састојци:
- 500 г пилећег белог меса
- 500 г кромпира
- 100 г презли
- 200 г качкаваља
- 250 г маргарина
- 1 кашика мешавине сувог биљног зачина
Припрема:
Кромпир ољуштити, опрати и исецкати. Посебно помешати презле и рендани качкаваљ, а маргарин истопити. Месо исећи на мање комаде и сваки умочити у маргарин, а потом уваљати у смесу са презлама. Ређати по средини подмазаног плеха. Са стране ставити кромпир, посолити по укусу, прелити преосталим маргарином и пећи на 180 степени око 40 минута. (trpeza)
Препоручујемо
 
                    
                    ЛЕПЕ СЕ ЗА ПРСТЕ: Ребарца са савршеним преливом, као из ресторана
16. 06. 2024. у 10:00
 
                    
                    ОВАКВЕ ЈОШ НИСТЕ ПРОБАЛИ: Најбољи рецепт за пржене тиквице (ВИДЕО)
15. 06. 2024. у 11:00
 
                    
                    УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ У КЛАНИЦИ ПОКРОВСКА: "У граду је прави пакао, Руси довели све снаге које могу"
РУСКА пешадија продрла је у градске границе једног од главних стратешких циљева председника Русије Владимира Путина, претећи да га опколи. Украјинске специјалне снаге укључиле су се у борбе у урбаном подручју.
29. 10. 2025. у 17:43
 
                    
                    САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
 
                    
                    Удала се за 25 лета старијег чобанина, доживела шок кад је умро
Марсел Амфу је читав свој живот живео једноставно. Његова кућа није имала ни струје ни воде. То му је омогућило да уштеди огромне суме новца.
28. 10. 2025. у 21:37
 
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Коментари (0)