ПИЛЕЋИ НАГЕТСИ ИЗ РЕРНЕ : Крцкаво, поховано месо са кромпиром, без стајања крај шпорета

Новости онлине

06. 07. 2024. у 16:00

Пилеће нагетсе послужите уз мајонез или кечап.

ПИЛЕЋИ НАГЕТСИ ИЗ РЕРНЕ : Крцкаво, поховано месо са кромпиром, без стајања крај шпорета

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • 500 г пилећег белог меса  
  • 500 г кромпира
  • 100 г презли
  • 200 г качкаваља
  • 250 г маргарина
  • 1 кашика мешавине сувог биљног зачина

Припрема:

Кромпир ољуштити, опрати и исецкати. Посебно помешати презле и рендани качкаваљ, а маргарин истопити. Месо исећи на мање комаде и сваки умочити у маргарин, а потом уваљати у смесу са презлама. Ређати по средини подмазаног плеха. Са стране ставити кромпир, посолити по укусу, прелити преосталим маргарином и пећи на 180 степени око 40 минута.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     (trpeza)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

Џезверска - кафа која окупља