НУДЛЕ СА БЕЛИМ МЕСОМ И ПОВРЋЕМ У СОЈА СОСУ: Азијска кухиња нам увек доноси обиље укуса и арома, па је тако и са овим нудлама

Новости онлине

10. 07. 2024. у 17:11

Нудле су идеалне за комбиновање са зачинима и поврћем по жељи.

НУДЛЕ СА БЕЛИМ МЕСОМ И ПОВРЋЕМ У СОЈА СОСУ: Азијска кухиња нам увек доноси обиље укуса и арома, па је тако и са овим нудлама

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • 300 г нудли
  • 2 тиквице
  • 3 шаргарепе
  • 1 целера
  • 1 црвена паприка
  • 1 зелена паприка
  • 200 г кукуруза шећерца
  • 250 г шампињона
  • 1 пилећи филе
  • 1 главица љубичастог купуса
  • уље по жељи
  • соја сос
  • 1 празилук
  • со и бибер по укусу

Припрема:

Прво скувајте нудле према упутству на паковању. Пилећи филе и поврће (купус, тиквице, паприку, шаргарепу и целер) исецкајте на танке тракице, по дужини. Загрејте уље у тигању и пропржите празилук, па додајте месо и пржите га око 5 минута, или док не порумени. Након тога додајте шампињоне и након што пусте воду пржите их још пар минута.

Нудле су идеалне за све врсте комбинација и укуса, па слободно експериментишите.

(stvarukusa/mondo)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
НОВО РУСКО ОРУЖЈЕ НА ФРОНТУ У УКРАЈИНИ: Изазива застрашујућу штету, а има само један циљ

НОВО РУСКО ОРУЖЈЕ НА ФРОНТУ У УКРАЈИНИ: Изазива застрашујућу штету, а има само један циљ

РУСИЈА је недавно почела да производи термобаричне беспилотне летелице које ће се користити уз беспилотне летелице-мамце у Украјини, а које су у стању да нанесу озбиљну штету цивилима, открила је истрага Асошиејтед преса (АП).

16. 11. 2024. у 20:23

ТЕРАЛИ СУ МЕ ДА РАДИМ ЈУТАРЊИ ПРОГРАМ, НАСИЛНО - ПО КАЗНИ: Оливера Ковачевић о каријери на РТС-у

"ТЕРАЛИ СУ МЕ ДА РАДИМ ЈУТАРЊИ ПРОГРАМ, НАСИЛНО - ПО КАЗНИ": Оливера Ковачевић о каријери на РТС-у

ВОДИТЕЉКА Оливера Ковачевић је о својим почецима, изазовима у послу, о томе зашто понекад пожели да буде викиншка ратница, као и о свему што јој даје снагу и инспирацију.

17. 11. 2024. у 09:28

Коментари (0)

МИТРОВИЋ КРВАРИО ЗА СРБИЈУ: Још једном показао зашто је миљеник нације (ВИДЕО)