БРЗИНСКИ ЛЕТЊИ РУЧАК: Пуњени патлиџан, одлична комбинација састојака и укуса

Новости онлине

11. 07. 2024. у 14:00

Овај рецепт решава ваше проблеме када желите да спремите нешто, а да не губите много времена у кухињи. Уживајте у сочном и укусном оброку за мало пара и уз веома мало труда.

БРЗИНСКИ ЛЕТЊИ РУЧАК: Пуњени патлиџан, одлична комбинација састојака и укуса

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • 2 патлиџана
  • 1 паприка
  • 2 парадајза
  • 3 чена белог лука
  • 1 кашика парадајз пелата
  • 4 јајета
  • 100 г тврдог сира
  • со
  • бибер
  • оригано
  • маслиново уље

Припрема:

Патлиџане оперите, па пресеците напола и издубите. Унутрашњост патлиџана ситно исецкајте и ставите у посуду. Унутрашњост патлиџана намажите маслиновим уљем.

У тигањ ставите унутрашњи део патлиџана да се пропржи, па му додајте и паприку исецкану на коцкице. Поступак поновите и са парадајзом и са белим луком, додајте и парадајз пелат. Све додајте у тигањ и пржите док лепо не омекне.

Док се то пржи, изрендајте сир, па га додајте смеси када је већ лепо упржена. Све лепо помешајте и вратите на ватру да се сир истопи. Затим скините са шпорета и пуните чамчиће том смесом.

Кад су чамчићи пуни ставите јаје одозго, мало посолите и ставите ситно сецкан першун. Ставите у рерну на 15 минута да се запече.

(ona)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ВЕШТАК ОТКРИО ЈЕЗИВЕ ДЕТАЉЕ О ДЕЧАКУ УБИЦИ: Ево зашто је Коста пуцао на чувара школе, није га потресло сазнање кога је све убио

ВЕШТАК ОТКРИО ЈЕЗИВЕ ДЕТАЉЕ О ДЕЧАКУ УБИЦИ: Ево зашто је Коста пуцао на чувара школе, није га потресло сазнање кога је све убио

ЗАКЉУЧИЛИ смо да је Коста био способан да управља својим поступцима у време извршења злочина и да та способност није била битно смањена. Постоји једна краткотрајна ометеност, за период у учионици за који он каже да нема сећања, али он је све радио по плану. То указује да је он управљао својим поступцима.

05. 06. 2025. у 17:05

Коментари (0)

Суноко организовао традиционални Дан поља шећерне репе