РИБЉИ ЋЕВАПИ ЈОШ БОЉИ ОД КЛАСИЧНИХ: Смажу се за трен ока, правићете их стално
17. 04. 2025. у 14:30
Сочни и сласни, а померају границе доброг укуса.
Повезане вести

ПАПРИКАШ СА ОСЛИЋЕМ И КРОМПИРОМ: Овај ручак обожавају и они који не посте
Паприкаш са ослићем и кромпиром идеалан је за пост на уљу и право јело на кашику.
14. 04. 2025. у 10:00

ОСЛИЋ ПЕЧЕН У РЕРНИ: Никад лакша припрема рибе - обожаваћете овај рецепт
Ослић печен у рерни је здрав, укусан и једноставан оброк који уз ароматичне зачине и сочан сос постаје право гастрономско уживање.
05. 04. 2025. у 08:30

ВРЋЕНИ КРОМПИР: Српско јело наших бака
Ово је традиционални српски специјалитет који је одличан оброк у време поста.
04. 04. 2025. у 13:00

ГИРОС СА ПЕЧУРКАМА УМЕСТО МЕСА: Прави се лако, а осваја на први залогај
Гирос са печуркама и зачинским биљем је савршен за дане поста, нећете да приметите да недостаје месо.
27. 03. 2025. у 14:30

РЕЦЕПТ ЗА СКУШУ ПЕЧЕНУ У РЕРНИ: Једноставан и брз рецепт, идеалан је за оне који желе укусан оброк у свега 30 минута, уз минималне припреме
Скуша печена у рерни је брз и укусан оброк који је савршен за све љубитеље рибе.
27. 03. 2025. у 10:00
Најновије из рубрике

ЈЕДНОСТАВАН РЕЦЕПТ ЗА ЧУПАВЦЕ У ОБЛИКУ МАФИНА: Још слађи и укуснији, правићете стално
Савршен спој чупаваца и мафина у једном десерту, прсте да полижете.
22. 04. 2025. у 13:00

ДЕКОРАТИВНО И УКУСНО: Ролат од меса са јајима, ни највећи гурмани му неће одолети
Укусан, сочан и декоративан — овај ролат је прави хит на трпези, посебно после Ускрса и "гомиле" скуваних јаја.
22. 04. 2025. у 11:30

ДОМАЋА ПАРАДАЈЗ ЧОРБА: Јело које крепи организам у моменту, по старом рецепту из бакине кухиње
Сочна и здрава, за право уживање.
22. 04. 2025. у 10:00

КОЛИКО ДУГО МОГУ ДА СТОЈЕ УСКРШЊА ЈАЈА: Зависи како их чувате, а једна ствар на љусци открива да су се покварила
После Ускрса увек остане доста хране, као и куваних јаја.
22. 04. 2025. у 08:30

ПУЖИЋИ СА МАКОМ: Мирисно пециво мекано као душа, које супер иде уз кафу
Сочни и слатки, нестаће са стола одмах.
22. 04. 2025. у 07:00
Коментари (0)