ПО РЕЦЕПТУ МОНАХА СА ХИЛАНДАРА: Пикантни кромпир без уља
ГОТОВО да не постоји особа на свету која не воли кромпир, и заиста се може спремити на безброј начина, али монаси са Хиландара следећи рецепт преносе већ вековима уназад, истичу га као једно од најлепших јела са Свете Горе.

Фото Printscreen/Youtube/Recepti Brigita Husic
Савршен ручак без меса који не ствара "осећај камена" у желуцу, а веома је укусан, заситан и здрав. А спрема се невероватно једноставно и брзо, те зачас може бити на вашем столу!
Састојци:
* количина кромира по вашој жељи Фото Борис Субашић
* Першун
* Со
* Вода
* 1/3 од тежине кромпира свежег парадајза
Припрема:
Кромпир ољуштити, ако је ситан, не сећи га. Додати со, першун и налити воду да прекрије кромпир. Поклопити и оставити да крчка. Кад вода уври, додати ољуштен и исечен парадајз и кувати док кромпир не упије парадајз.
Довољно је да из њега додате неку сезонску салату и имаћете феноменалан ручак који не изазива "осећај камена" у желуцу, већ се лако вари и неодољиво је укусан!
Пријатно!
(Stil)
Препоручујемо

РУСИ СЕ НЕ ЗАУСТАВЉАЈУ, ПОЈАЧАЛИ УДАРЕ НА УКРАЈИНУ Зеленски: Америка и Европа морају да зауставе Путина
РУСИЈА је током ноћи 5. октобра извела још један свеобухватан напад на Украјину, у којем је, према званичним подацима, погинуло најмање пет особа, а најмање 18 је рањено.
05. 10. 2025. у 15:00

(МАПЕ) ОВАКО ЋЕ СЕ КРЕТАТИ НЕВРЕМЕ У СРБИЈИ: Погледајте из часа у час, стижу снег и киша (ФОТО)
ПОГЛЕДАЈТЕ како ће се ледени облак кретати над Србијом и које крајеве кад погађа невреме. Данас и сутра облачно са кишом и хладно, осим на северозападу Војводине где ће се задржати суво време, најавио је РХМЗ.
02. 10. 2025. у 10:47

"ИСТИНА ЈЕ - БИЛА САМ С ЊИМ" Милица Павловић признала за везу: "Не знам што сам то крила"
"КАДА волим, дајем се безусловно. Тада само треба да ми верујете, ништа друго. Само поверење немојте да ми изиграте, све остало може. И ја партнеру верујем исто тако и онда нећемо имати проблем, али ако се усуди да ми изигра поверење, то је крај, у стању сам да се окренем и да се правим да га никада познавала нисам."
03. 10. 2025. у 21:02
Коментари (0)