БЕЛА ЧОРБА СА ПИЛЕЋИМ БУЈОНОМ: Нек се све крчка 15 минута

Андријана Нешић

26. 01. 2023. у 18:20

Издинстајте посебно изгњечен бели лук, посебно сецкани црни, све на маслиновом уљу и маслацу, па промешајте и додајте сецкану мајчину душицу, першун и пилећи бујон. Нека се крчка отприлике 15 минута.

БЕЛА ЧОРБА СА ПИЛЕЋИМ БУЈОНОМ: Нек се све крчка 15 минута

Фото Shutterstock

Снизите температуру, додајте измрвљени хлеб и оставите на укљученој рингли још пет минута.

Извадите смесу из шерпе и преручите у блендер, па измиксајте док не добијете кремасту текстуру. После тога мешавину вратите у шерпу, прелијте литром кључале воде, додајте павлаку, со и бибер по жељи.

Потребно је:

  • 6 ченова белог лука
  • 2 кашике маслаца
  • 2 кашике маслиновог уља
  • 2 главице црног лука
  • кашичица першуна или целера
  • кашичица мајчине душице
  • 250 мл пилећег бујона
  • кашика павлаке
  • стари хлеб

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
СЛИКА ИЗ СРБИЈЕ КОЈА СЛАМА СРЦЕ: Трагичан разлог зашто рода 2 дана не напушта згариште - изгорело 2 хектара жита

СЛИКА ИЗ СРБИЈЕ КОЈА СЛАМА СРЦЕ: Трагичан разлог зашто рода 2 дана не напушта згариште - изгорело 2 хектара жита

СВАКЕ године, упркос молбама и апелима, велики број људи пали стрљику и на тај начин долази до пожара у којима страдају туђи усеви, али нажалост и животи невиних бића.

27. 06. 2025. у 16:50

Коментари (0)

Тржишта уздрмана, али ова жаба остаје зелена: Wалл Стреет Пепе (WЕПЕ) скаче 84%