КУПУС САЛАТА АЛИ У КРЕМАСТОЈ ВЕРЗИЈИ: Самосталан оброк или уз печење, на вама је да пробате ово савршенство укуса

Novosti online

02. 12. 2023. у 10:00

САЛАТЕ су многима неизоставан део било које трпезе и предјела, па домаћице воле да се поигравају укусима и рецептима. Ако волите купус салату, пробајте да је направите по нешто другачијем рецепту који гарантује кремасто савршенство укуса!

КУПУС САЛАТА АЛИ У КРЕМАСТОЈ ВЕРЗИЈИ: Самосталан оброк или уз печење, на вама је да пробате ово савршенство укуса

Фото Shutterstock

Уколико волите да једете купус салату, ова верзија је многима још и боља од обичне.

Уз додатке јаја, мајонеза и качкаваља, уживаћете у овој варијанти купус салате коју можете служити уз славско печење, али и уз било које месо уз ручак!

Састојци:

* 600 г свежег купуса

* 3 кувана јајета
* 300 г качкаваља
* 1 млади лук
* 4 чена белог лука
* 3 кашике мајонеза
* со, бибер (зачини по укусу)

Припрема:

- изрендајте и посолите купус, а потом изрендајте скувана јаја и качкаваљ.

- Млади лук исецкајте, као и бели лук. Све помешајте, па зачините.
Додајте и мајонез.
- Ако желите да салата изгледа занимљивије, можете је аранжирати у полулопту, украсити дно младим луком са свих страна, а преко изрендати жуманце.

(Super Žena)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ЊУЈОРК ТАЈМС: Руси прешли северну границу таквом брзином и снагом, Украјинци били потпуно изненађени

ЊУЈОРК ТАЈМС: Руси прешли северну границу таквом брзином и снагом, Украјинци били потпуно изненађени

ОФАНЗИВА руских снага на харковском правцу показала се толико брзом и снажном да им оскудне одбрамбене структуре Украјине нису постале препрека, а осиромашени редови украјинских оружаних снага нису били спремни да бране своје положаје, пише Њујорк тајмс.

19. 05. 2024. у 07:38

КАКО ЈЕ КОСОВО И МЕТОХИЈА ДОБИЛО ИМЕ? Различито порекло и велика симболка - назив користе САМО СРБИ

КАКО ЈЕ КОСОВО И МЕТОХИЈА ДОБИЛО ИМЕ? Различито порекло и велика симболка - назив користе САМО СРБИ

КОСОВО и Метохија веома су значајан део српске историје и традиције, али ретки су они који знају како је тако важно поднебље нашег постанка и идентитета добило име. Обе речи у називу нађе јужне покрајине имају различито порекло и велику симболику.

18. 05. 2024. у 11:47

Коментари (0)

ШОК: Фудбалер Србије се опростио од репрезентације