ДОБАР НАЧИН ДА СЕ ОПРОБАТЕ У УЛОЗИ ДОМАЋИЦЕ: Најбоља домаћа пилећа супа са резанцима
ДОМАЋА пилећа супа са резанцима увек прија стомаку, пре сваког главног оброка. Знамо мирис познате домаће супе са резанцима или кнедлама, и заиста лечи душу, нарочито током хладних дана.
Можда нећете имати времена да домаћу супу правите често, али повремено неће бити превише захтевно.
Састојци:
* пилетина
* 1 црни лук
* веза зелени
* целер
* домаћи резанци
Рецепт за домаћу пилећу супу са резанцима:
Кувајте пилетину
Домаћу пилећу супу са резанцима почните да правите тако што ћете пилетину да ставите у хладну воду да се кува.
Корак 2:
Пропржите црни лук
У међувремену на другој рингли у тигањ сипајте мало уља и пропржите црни лук који сте исекли на полутке. Додајте га у месо и посолите све.
Корак 3:
Убаците везу зелени и целер
Када је месо полуготово, додајте исецкану везу зелени и целер. Готову супу процедите, додајте резанца и оставите још кратко да се кува. Сервирајте и уживајте у домаћој пилећој супи са резанцима!
(StvarUkusa/Mondo)
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо
ЕКСКЛУЗИВНО: Ово су писма Милеве и Ајнштајна које је Србија купила на аукцији (ФОТО)
МИНИСТАРСТВО културе је, припремајући се за обележавање 150 година од рођења српске научнице Милеве Ајнштајн, на аукцији аукцијске куће Кристи у Лондону купило вредну документарну грађу коју чини серија од 43 потписана аутограмска писма Алберта Ајнштајна упућена Милеви Марић, са 10 аутограмских писама које је потписала Милева, упућених Ајнштајну.
12. 12. 2024. у 13:43
ОВОГ ДАТУМА ТЕМПЕРАТУРА ПАДА НА МИНУС 15: Детаљна временска прогноза до краја децембра
МЕТЕОРОЛОГ Иван Ристић најавио је да нас након краткотрајне стабилизације времена у другој половини децембра очекује јаче захлађење тачно 21. и 22. децембра.
12. 12. 2024. у 13:58
"УЦЕЊИВАО НАС ЈЕ": Илић 23 године крио разлог свађе са Поповићем
МИРОСЛАВ Илић одржао је први од два велика солистичка концерта у „Сава центру”, и то баш на 74. рођендан.
13. 12. 2024. у 17:54
Коментари (0)