ЧОРБА ОД ЦЕЛЕРА СА ПАВЛАКОМ: Укус здравља којим треба започети сваки ручак

Новости онлине

17. 09. 2024. у 15:09

Крепи тело и враћа снагу- савршена за чишћење организма.

ЧОРБА ОД ЦЕЛЕРА СА ПАВЛАКОМ: Укус здравља којим треба започети сваки ручак

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • 2 мање главице целера
  • уље
  • супа од костију или од коцке за супу
  • једна павлака
  • 100 грама сланине
  • 4 кашике брашна
  • со, бибер

Припрема:

Целер ољуштити и исећи на коцкице које треба пропржити на мало уља. Налити супом од костију или супом од коцке. Брашно размутити у павлаци, па додати чорби, коју треба кувати на благој ватри док целер сасвим не омекша. Сланину исећи на танке листове, а затим на парчиће ширине палца. Засећи их по средини и пропржити тако да порумене. Прелити готовом чорбом, посолити и побиберити.

(krstarica)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ШОК ОБРТ У СЛУЧАЈУ ЖЕНЕ КОЈА ПРОСИ У КНЕЗУ: Откривена права истина о Јасмини Јовановић (24)

ШОК ОБРТ У СЛУЧАЈУ ЖЕНЕ КОЈА ПРОСИ У КНЕЗУ: Откривена права истина о Јасмини Јовановић (24)

МРЕЖЕ су преплављене последњих дана фотографијом младе мајке која проси у Улици кнеза Михаила у Београду, а која је, како се испоставило провером полиције, професионални преварант и професионално се бави породичним просјачењем.

07. 02. 2025. у 14:50

Коментари (0)

ПОМАМА! Спавање са залепљеним устима је хит код врхунских фудбалера, ево и зашто