ЧОРБА ОД ЦЕЛЕРА СА ПАВЛАКОМ: Укус здравља којим треба започети сваки ручак

Новости онлине

17. 09. 2024. у 15:09

Крепи тело и враћа снагу- савршена за чишћење организма.

ЧОРБА ОД ЦЕЛЕРА СА ПАВЛАКОМ: Укус здравља којим треба започети сваки ручак

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • 2 мање главице целера
  • уље
  • супа од костију или од коцке за супу
  • једна павлака
  • 100 грама сланине
  • 4 кашике брашна
  • со, бибер

Припрема:

Целер ољуштити и исећи на коцкице које треба пропржити на мало уља. Налити супом од костију или супом од коцке. Брашно размутити у павлаци, па додати чорби, коју треба кувати на благој ватри док целер сасвим не омекша. Сланину исећи на танке листове, а затим на парчиће ширине палца. Засећи их по средини и пропржити тако да порумене. Прелити готовом чорбом, посолити и побиберити.

(krstarica)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)