КРЕМАСТА И ПИКАНТНА: Влашка салата, одличан прилог јелима од меса
Феноменална и сочна салата, за праве гурмане.

фото: Divna Simić
Састојци:
- 250 г (око 4, 5) печених паприка
- 300 г крављег сира
- 100 г сланине
- 2 кувана јаја
- 50 г мајонеза
Припрема:
Исеците паприке па тврдо скувајте јаја. Онда паприке исецкајте на коцкице па ситно исецкајте јаја. Пропржите сланину па изгњечите сир у дубљој посуди. Онда додајте паприку и добро умешајте. Затим додајте јаја и сједините. Додајте сланиницу и мајонез. Све добро сједините.
(trpeza)
Препоручујемо

САЛАТА ОД КРОМПИРА СА ПРЕЛИВОМ ОД СЕНФА: Кремаста, сочна и хранљива, идеална за вечеру или као прилог уз главно јело
19. 02. 2025. у 15:46Jована Васић

ПРИНЦ САЛАТА СА БЕЛИМ МЕСОМ, ЈАЈИМА И КРАСТАВЦИМА: Кремаста салата коју морате да пробате
16. 02. 2025. у 13:00Јована Васић

ЦВЕКЛА САЛАТА СА ШАРГАРЕПОМ И ЈАБУКАМА: Савршено освежава, препуна је витамина и прави додатак уз месо
10. 02. 2025. у 16:00Јована Васић

РУСКИ АВИОНИ УШЛИ У ДРЖАВУ НАТО, ЗАДРЖАЛИ СЕ 12 МИНУТА: "Ово је неприхватиљво и невиђено брутално"
ТРИ руска борбена авиона МИГ-31 ушла су данас у естонски ваздушни простор у области острва Вајндло без дозволе и остала у естонском ваздушном простору скоро 12 минута, пренео је естонски портал "Ерр.ее".
19. 09. 2025. у 17:00

ОВО ЈЕ ДЕТАЉАН СПИСАК НАМИРНИЦА КОЈИМА ЋЕ ПАСТИ ЦЕНА: Нове економске мере важне за грађане
ПРЕСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је јуче приликом излагања о смањењу маржи на кућну хемију и прехрамбене производе, а у оквиру представљања нових економских мера за грађане, да снижење које ће уследити као последица ограничења трговачких маржи обухвата 3000 производа из 23 групе.
25. 08. 2025. у 13:15

ДИРЉИВО: Објављена Халидова преписка са директором клинике (ФОТО)
ПЕВАЧ Халид Бешлић опоравља се након што је завршио у болници због здравствених проблема. Вест о његовој болести забринула је многе обожаваоце и естрадне личности, међу којима је Халид цењен и омиљен, а сада се огласио и заступник у НСРС и директор Универзитетског-клиничког центра РС Владо Ђајић.
19. 09. 2025. у 15:33
Коментари (0)