ЈЕДНОСТАВНА, А САВРШЕНА: Салата од туњевине и пасуља
Брзо се спрема, предивног је укуса и уз њу вам ништа више не треба.

Foto: Shutterstock
Састојци:
- 3 конзерве од по 170 г туњевине
- 400 г црвеног пасуља
- 1 лимун
- маслиново уље
- паста 150 гр
- со
- црни бибер
- першун
- 1 ½ главица црвеног лука
- рукола, веза
- мало черија за декорацију
Припрема:
Пасуљ скувајте, при крају кувања додајте соли. Оцедите и охладите пасуљ или једноставно користите пасуљ из конзерве. Скувајте пасту. Црвени лук ситно исецкајте. У дубљу посуду ставите оцеђени пасуљ, додајте туњевину, исецкан лук, сок од једног лимуна, маслиново уље и зачине по укусу. Све добро промешајте, убаците руколу, сервирајте и декоришите
црвеним луком исеченим на крупне режњеве и ситно сецканим першуновим листом и черијем.
(danas)
Препоручујемо

САЛАТА СА ПИЛЕТИНОМ И АНАНАСОМ: Спој укуса који оставља без текста
06. 03. 2025. у 13:30Јована Васић

КРЕМАСТА И ПИКАНТНА: Влашка салата, одличан прилог јелима од меса
27. 02. 2025. у 11:00Јована Васић

САЛАТА ОД КРОМПИРА СА ПРЕЛИВОМ ОД СЕНФА: Кремаста, сочна и хранљива, идеална за вечеру или као прилог уз главно јело
19. 02. 2025. у 15:46Jована Васић

ВЕШТАК ОТКРИО ЈЕЗИВЕ ДЕТАЉЕ О ДЕЧАКУ УБИЦИ: Ево зашто је Коста пуцао на чувара школе, није га потресло сазнање кога је све убио
ЗАКЉУЧИЛИ смо да је Коста био способан да управља својим поступцима у време извршења злочина и да та способност није била битно смањена. Постоји једна краткотрајна ометеност, за период у учионици за који он каже да нема сећања, али он је све радио по плану. То указује да је он управљао својим поступцима.
05. 06. 2025. у 17:05

"ОЛ СТАР" СЕ МЕЊА ИЗ КОРЕНА, Никола Јокић ће добити прилику да заблиста као никада! (ВИДЕО)
НБА лига је донела одлуку да из корена промени формат "ол-стар" меча, потврдио је комесар лиге Адам Силвер.
04. 06. 2025. у 21:50

ДА ЛИ ЈЕ ОВО ПРАВИ РАЗЛОГ: Откривено зашто је Макрон "добио по носу", Брижит ово није могла да поднесе (ФОТО)
ИНТЕРНЕТ нема милости, а теорије завере се нижу једна за другом...
05. 06. 2025. у 12:00
Коментари (0)