КРЕМАСТИ КОЛАЧ ПО СТАРИНСКОМ РЕЦЕПТУ: Једноставан и брз, а укус савршен! (ВИДЕО)
СТАРИНСКИ колач који ће вас распаметити!
                                                                                    Foto: Bakina kuhinja
Бака из Бакине кухиње нас је и овај пут одушевила својим рецептом.
КРЕМАСТИ КОЛАЧ - састојци:
2 јаја, 2 кашике брашна, 2 кашике шећера.
Састојци за фил: 200 мл слатке павлаке, 100 гр турског кекса или неког другог кекса, чоколада мрвице или шлаг.
КРЕМАСТИ КОЛАЧ - прелив:
100 мл млека, 2 ванилин шећера.
КРЕМАСТИ КОЛАЧ - припрема:
Од наведених састојака умутити бисквит и пећи на 200 степени целзијусови око 20 мин. Прелити са врелим млеком са ванилом.
Умутити слатку павлаку па додати истуцан кекс и добро изједначити и премазати преко бисквита. Одозго можете ставити шлаг или рендану чоколаду.
Препоручујемо
                    
                    РЕЦЕПТ за најсочнију баклаву са пистаћима: Овакву до сада нисте јели!
04. 06. 2023. у 07:00
                    
                    РЕЦЕПТ ЗА ДОМАЋИ СЛАДОЛЕД ОД ПОМОРАНЏЕ: Потребна су вам само ОВА четири састојка!
03. 06. 2023. у 20:58
                    
                    "ПА ХАЈДЕ ДА ПРОДУЖИМО ЗАДОВОЉСТВО" Захарова упутила мистериозну поруку Западу
ПОРТПАРОЛКА руског Министарства спољних послова Марија Захарова изјавила је данас да су западне земље забринуте због тога каква би још нова испитивања оружја Русија могла да спроведе након демонстрације ракете "Буревестник".
01. 11. 2025. у 19:52
                    
                    САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
                    
                    "ОНА ЈЕ ЗЛА!" Ова позната српкиња је заова Снежане Ђуришић (ФОТО)
"МАЛО је зла, али је наша..."
02. 11. 2025. у 16:10
                    
                    
                                        
                                        
                                
                                        
                                        
                                        
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
Коментари (0)