РЕЦЕПТ ЗА ДОМАЋИ СЛАДОЛЕД: Чаша вишања и ето слатког задовољства!
НАПРАВИТЕ сладолед од вишања и јагода и засладите се!
                                                                                    Foto: Shutterstock
ДОМАЋИ СЛАДОЛЕД - потребно је:
250 г вишања
 
250 г шлага у праху
500 мл млека
1/2 л јогурта
150 г смеђег шећера
ДОМАЋИ СЛАДОЛЕД - припрема:
Вишње оперите и очистите од коштица, а опране јагоде испасирајте виљушком.
Убаците црвено воће у блендер са јогуртом, постепено додајте и шећер, па добро измиксајте. Умутите шлаг са хладним млеком, додајте вишње и јагоде са јогуртом и мутите миксером највећом брзином тачно пет минута. Преспите масу у посуду са поклопцем и ставите сладолед у замрзивач да се стегне.
Украсите га по жељи приликом сервирања.
Препоручујемо
                    
                    СЛАТКИШ КОЈИ МОЖЕТЕ ЈЕСТИ БЕЗ ГРИЖЕ САВЕСТИ: Протеинске рафаело куглице
30. 06. 2023. у 18:35
                    
                    КАКО СЕ СПРЕМА ПРАВА ТУРСКА КАФА? Крај припреме ће вас изненадити
03. 07. 2023. у 07:00
                    
                    "ПА ХАЈДЕ ДА ПРОДУЖИМО ЗАДОВОЉСТВО" Захарова упутила мистериозну поруку Западу
ПОРТПАРОЛКА руског Министарства спољних послова Марија Захарова изјавила је данас да су западне земље забринуте због тога каква би још нова испитивања оружја Русија могла да спроведе након демонстрације ракете "Буревестник".
01. 11. 2025. у 19:52
                    
                    САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
                    
                    "ОНА ЈЕ ЗЛА!" Ова позната српкиња је заова Снежане Ђуришић (ФОТО)
"МАЛО је зла, али је наша..."
02. 11. 2025. у 16:10
                    
                    
                                        
                                        
                                
                                        
                                        
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
                    
Коментари (0)